Zwart-wit laserprinter voor draadloos netwerk van Brother

0
118
Brother breng een zwart-wit laserprinter op de markt in een compacte behuizing. De laserprinter is bedoeld voor kleine kantoren of thuisgebruik en is geschikt voor draadloos afdrukken.

De Brother HL-2135W zwart-wit laserprinter biedt een afdruksnelheid tot 20 pagina’s per minuut met een resolutie tot 2.400 x 600 dpi (HQ1200). De eerste afdruk rolt binnen de 10 seconden uit deze Brother printer. De HL-2135W is uitgerust met IEEE 802.11b/g WiFi-technologie en kan zo door meerdere collega’s of huisgenoten gebruikt worden om documenten draadloos af te drukken.

Brother HL-2135W

Brother HL-2135W (© ; licentie: )

De Brother HL-2135W is compatibel met Windows, Mac en Linux en heeft een GDI-emulatie. De zwart-wit laserprinter heeft een geheugen van 16 MB en is uitgerust met een USB 2.0-aansluiting. De papierlade van de HL-2135W is goed voor 250 bladen en een manuele invoergleuf maakt het mogelijk op enveloppen, etiketten en speciale formaten af te drukken. Papier en toner besparen kan door 2 tot 25 pagina’s af te printen op slechts één blad met de functie N-in-1. De drum (12.000 pagina’s) en toner (1.000 pagina’s) zijn afzonderlijk vervangbaar.

Prijs en beschikbaarheid
De Brother HL-2135W zwart-wit laserprinter heeft een adviesprijs van € 115.

Foto van Brother
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelGrootste all-in-one desktop-pc van Dell
Volgend artikelDraadloze hoofdtelefoon met touch bediening van Parrot
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.