Grootste all-in-one desktop-pc van Dell

0
71
Dell breidt de XPS serie uit met zijn grootste alles-in-één pc tot nu toe die is uitgerust met een 27-inch beeldscherm en quad-core processor van Intels Ivy Bridge-generatie.

De Dell XPS One 27 heeft een 27-inch (68,58 cm) Quad High Definition (QHD) LED-beeldscherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels en een 16:9 beeldverhouding. De all-in-one desktop-pc is verkrijgbaar met derde generatie Intel Quad Core-processoren (Core i5 of i7) met Intel Turbo Boost technologie, Nvidia GeForce gpu’s en tot 16 GB DDR3 1600MHz geheugen. De XPS One 27 is leverbaar met een 3,5-inch SATA harde schijf tot 2 TB, maar kan je ook uitrusten met een 32 GB Solid State Drive met Intel Smart Response Technology.

Dell XPS One 27

Dell XPS One 27 (© ; licentie: )


Verder biedt de Dell XPS One 27 entertainmentfuncties zoals Waves Maxx Audio 4, luidsprekers van Infinity, een optionele Blu-ray-drive en een optioneel ingebouwde televisietuner. De all-in-one desktop-pc die je aansluit middels één enkel snoer wordt geleverd met een draadloos toetsenbord en muis. De XPS One 27 is uitgerust met vier USB 3.0- en twee USB 2.0-poorten, een HDMI-aansluiting, een geïntegreerde webcam, een 8-in-1 geheugenkaartlezer en ondersteunt WiFi 802.11b/g/n en Bluetooth v4.0+LE. Besturingssysteem is Windows 7 Home Premium 64-bit.

Prijs en beschikbaarheid
De Dell XPS One 27 all-in-one desktop-pc meet 490,75 (H) x 664 (B) x 71,6 (D) mm en weegt 15.95 kg. Prijzen starten vanaf € 1.299.

Foto van Dell België
Website: Visit Website
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

Foto van Dell Nederland
Website: Bezoek Website
Categorieën: Distributeurs
Naar begin pagina.

Vorig artikelFlexibele externe harde schijf dankzij Universal Storage Module
Volgend artikelZwart-wit laserprinter voor draadloos netwerk van Brother
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.