Verbatim Store ‘n’ Go Universal Storage Module (USM) Portable Hard Drive

Flexibele externe harde schijf dankzij Universal Storage Module

0
Verbatim introduceert een draagbare harde schijf die je dankzij een verwisselbare interface kan aansluiten via usb 3.0, Thunderbolt en FireWire. Bovendien kan je de schijf direct in apparatuur met een Universal Storage Module-sleuf, zoals bijvoorbeeld een tv, pluggen.

De Store ‘n’ Go Universal Storage Module (USM) Portable Hard Drive is Verbatims eerste draagbare harde schijf met de nieuwe USM-interface. Danzij deze flexibele aansluitmodule kan je de opslagschijf aansluiten aan een computer als een externe USB-harde schijf. Hiervoor levert Verbatim standaard de USB 3.0-kabel mee. Optioneel kan je met USM ook FireWire800-, eSATA- en Thunderbolt-kabels gebruiken. Of je kan ze rechtstreeks aansluiten via de SATA-interface. USM biedt een overdrachtsnelheid tot 6 GB/s.

Verbatim Store ‘n’ Go Universal Storage Module (USM) Portable Hard Drive

Verbatim Store ‘n’ Go Universal Storage Module (USM) Portable Hard Drive (© ; licentie: )

Maar de Universal Storage Module van de Store ‘n’ Go Portable Hard Drive biedt nog meer mogelijkheden. Zo is het ook een kabelvrije opslagoplossing voor andere consumentenelektronica. Je kan ze namelijk direct inpluggen in apparatuur met een USM-sleuf. USM is een nieuwe standaard voor sleuven die voeding geven aan aangesloten externe opslagapparaten. De SATA USM-specificatie voor draagbare opslagapparatuur is ontwikkeld door de Serial ATA International Organization (SATA-IO). Het verenigt bijna tweehonderd technologiebedrijven die de sleuven voor het gebruik van de USM-opslagapparaten voorzien in televisies, gameconsoles, set-top boxen, computers, docking stations en andere consumentenelektronica. Verwacht wordt dat steeds meer producenten elektronicaproducten met USM-sleuven op de markt zullen brengen.

Prijs en beschikbaarheid
De Verbatim Store ‘n’ Go Universal Storage Module (USM) Portable Hard Drive is verkrijgbaar met een capaciteit van 500GB voor een adviesprijs van € 89,99 en 1TB voor een adviesprijs van € 129,99.

Een korte video toont de mogelijkheden van de Universal Storage Module:

Foto van Verbatim
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.