Robuuste pocketcamcorder van Samsung is ook waterdicht

0
Samsung introduceert een pocketcamcorder waarmee je onder water kan filmen tot op een diepte van vijf meter, waarbij de Aqua Mode de instellingen verzorgt voor onderwateropnamen.

De Samsung HMX-W350 is een robuuste pocketcamcorder voor de avontuurlijke filmer. Niet alleen kan je het cameraatje onder water gebruiken, het is ook schok- en stofbestendig. Volgens Samsung overleeft de W350 een val van twee meter. Bij het filmen onderwater compenseert de Auto Aqua Mode vage foto’s en minimaliseert vervorming. Functies zoals witbalans en Focus zijn speciaal op maat gemaakt voor de onderwateractie. De HMX-W350 heeft een BSI sensor en maakt opnamen in het H.264-videoformaat in Full HD 1080p. Foto’s neemt de pockcetcamera in een resolutie van 5,5 megapixels. Hij heeft een digitale zoom voor 3x inzoomen. De HMX-W350 is uitgerust met een 2,3-inch (5,84 cm) LCD-scherm.

Samsung HMX-W350 pocketcamcorder

Samsung HMX-W350 pocketcamcorder (© ; licentie: )


De Samsung HMX-W350 is ook uitgerust met de Switch Grip functie voor meer flexibiliteit bij het filmen. Je kan hiermee de camcorder ook ondersteboven gebruiken; de ingebouwde G-sensor herkent de positie en de functie past het beeld op het LCD-scherm aan. Samsungs nieuwe pocketcamera gebruikt microSD en microSDHC geheugenkaartjes voor opslag. De HMX-W350 heeft een USB 2.0- en een HDMI-aansluiting. Met één druk op de knop kan je een film op sociale netwerken plaatsen. De Samsung HMX-W350 meet 60 x 113 x 20 mm en weegt 140 gram. De batterij zou goed zijn voor twee uur filmen.

Prijs en beschikbaarheid
De Samsung HMX-W350 pocketcamcorder is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 179.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.