AOC 60ID serie LED-monitoren

Nieuwe serie LED-beeldschermen van AOC zuivert ook de lucht

0
AOC kondigt de 60ID-serie monitoren aan die zijn uitgerust met de nieuwste LED-technologie en schermafmetingen bieden van 19 inch tot 24 inch. Aan de voorkant is een ionisator ingebouwd om de lucht te zuiveren.

De AOC 60ID-serie beeldschermen hebben een klassieke matzwarte afwerking en zijn verkrijgbaar acht modellen met verschillende beeldverhoudingen: naast het standaard breedbeeldformaat van 16:9 biedt AOC ook het 16:10 formaat. De LED-monitoren zijn beschikbaar met schermafmetingen die variëren van 48,1 cm (19 inch) tot 60,9 cm (24 inch). De resolutie varieert van 1440 x 990 pixels voor kantoorgebruik tot Full HD (1920 x 1080 pixels) voor video en multimediatoepassingen. De beeldschermen bieden een lichtsterkte van 250 cd/m², een statisch contrast van 1000:1 (dynamisch: 20.000.000:1) en responstijden tussen 2 ms en 5 ms. Door het gebruik van de nieuwste LED-technologie springen de modellen zuinig om met energie: bij een normale werking verbruiken ze afhankelijk van de grootte tussen de 26 en 42 watt. Met intelligente modi kan het energieverbruik verder worden verminderd: in de stand-bymodus daalt het tot minder dan een halve watt, volgens AOC.

AOC 60ID-serie monitoren

AOC 60ID-serie monitoren (© ; licentie: )


Elk beeldscherm uit de 60ID-serie beschikt over een kantelfunctie. Afhankelijk van het model zijn ze ook in hoogte verstelbaar en horizontaal/verticaal draaibaar. Sommige modellen zijn voorzien van een USB-hub met vier USB 2.0-poorten voor het aansluiten van een harde schijf of andere apparatuur. Deze modellen bieden ook digitale DVI-D- en HDMI-poorten. De i-Care-software gebruikt een sensor om het omgevingslicht te meten en de intensiteit van de LED-achtergrondverlichting automatisch aan te passen. Met Ionic Breeze presenteert AOC bovendien een geïntegreerde hoogspanningsionisator die de lucht op de werkplek zuivert.

Prijs en beschikbaarheid
De AOC 60ID serie LED-monitoren zijn vanaf juni 2012 verkrijgbaar. Prijzen starten vanaf € 139.

Foto van AOC
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.