Compacte Synology NAS voor één harde schijf

0
48
Synology introduceert een instapmodel Network Attached Storage (NAS)-server waarin één harde schijf past met een capaciteit tot 4 TB.

In de Synology DiskStation DS112+ past een 3,5-inch harde schijf van maximaal 4 TB, maar met een optionele schijfhouder kan je de NAS ook gebruiken met een 2,5-inch harde schijf. De DS112+ is uitgerust met twee usb 3.0-aansluitingen, een eSATA-poort en Gigabit LAN-aansluiting. De NAS maakt gebruik van een 2 GHz processor en is uitgerust met 512 MB geheugen. Volgens Synology biedt de DiskStation DS112+ een leessnelheid tot 107 MBps en een schrijfsnelheid tot 76 MBps in een Windows-omgeving.

Synology DiskStation DS112+ NAS

Synology DiskStation 112+ NAS (© ; licentie: )

De DiskStation DS112+ is ontworpen voor een optimale luchtstroom met twee ventilatie-openingen aan de zijkanten en een langzaam draaiende 60 mm ventilator. Het geluidsniveau zou volgens Synology slechts 18,4 db(A) bedragen, terwijl de NAS een stroomverbruik heeft van 14,6 watt in bedrijf en 6,34 watt wanneer de harde schijf overschakelt naar de slaapstand. De Synology DS112+ maakt gebruik van DiskStation Manager 4.0 (DSM 4.0). Het besturingssysteem biedt een intuïtieve gebruikersinterface die is geoptimaliseerd voor multitasking. De DS112+ meet 166 x 71 x 224 mm en weeg 0,72 kg.

Prijs en beschikbaarheid
De Synology DiskStation DS112+ heeft een adviesprijs van € 180 exclusief BTW.

Foto van Synology
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelVolgens studie hebben 55-plussers veiligste wachtwoorden
Volgend artikelPhilips Uptown hoofdtelefoon sluit je op in muziek
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.