Misurapiede van Naturino

Meet schoenmaat van je kinderen met je iPad

2
Het Italiaanse kinderschoenenmerk Naturino ontwikkelde een app voor de iPad waarmee je de schoenmaat van je kinderen kan nameten.

Kindervoeten groeien snel. Het is daarom belangrijk dat je kroost de juiste maat schoenen draagt. Zeker als je nieuwe schoenen online wil bestellen, moet je de omvang nauwkeurig berekenen. Met de app Misurapiede van Naturino, die je gratis kan downloaden in Apple’s iTunes App Store, wordt het bepalen van de schoenmaat… kinderspel. Om het meten van de voet voor je kind leuk te houden, mag het in de app eerst zelf een achtergrond kiezen. Vervolgens moet je spruit zijn blote voet op het scherm van de iPad laten rusten met de hiel tegen de aangegeven lijn.

Naturino Misurapiede
Naturino Misurapiede

Als je de cursor daarna verplaatst naar het langste punt van de voet (meestal de grote teen) en op OK drukt,berekent de app de juiste maat en houdt meteen rekening met groeiruimte. Misschien is het raadzaam je kind te vragen zijn voetje niet al te enthousiast op het scherm van je iPad te drukken.

2 REACTIES

  1. Ik krijg vaak de indruk dat men mordicus wil bewijzen dat een iPad naast hip, trendy en leuk ook nog nuttig kan zijn. Mankeert er iets aan een meetlat? Of wat speelser: teken met een potlood de omtrek van de voet op een blad papier en meet die.
    Overigens: ik heb zo direct de afmetingen van het beeldscherm van een iPad niet bij de hand, maar de ganse iPad is ongeveer 24 cm lang, het scherm zal dus iets meer dan 20 cm zijn. Hopelijk heeft je spruit geen al te grote voeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.