Geheugenkaartlezer met ondersteuning voor USB 3.0

0
251
Sitecom introduceert een geheugenkaartlezer die de snelle USB 3.0-standaard ondersteunt en overweg kan met 63 verschillende types geheugenkaarten.

De Sitecom USB 3.0 Card Reader 63-in-1 MD-030 is een nieuwe USB 3.0-geheugenkaartlezer. De USB 3.0-standaard biedt overdrachtsnelheden tot 5 Gbps, wat tien keer sneller is dan USB 2.0. Het maakt de nieuwe Sitecom Card Reader erg geschikt voor het kopiëren van grote multimediabestanden van en naar geheugenkaarten. De Sitecom MD-030 ondersteunt maar liefst 63 soorten geheugens, varianten van CompactFlash, Memory Stick, Multimedia Card, xD Picture Card en SD (Secure Digital Memory) kaart. Voor sommige kaartjes, waaronder mini- en micro-formaten, is wel een adapter nodig die niet wordt meegeleverd. Een overzicht van alle type kaarten krijg je op deze pagina.

Sitecom USB 3.0 Card Reader 63-in-1 MD-030

Sitecom USB 3.0 Card Reader 63-in-1 MD-030 (© ; licentie: )


De Sitecxom MD-030 USB 3.0 Card Reader 63-in-1 is achterwaarts compatibel met USB 2.0 en 1.0. De geheugenkaartlezer heeft een compact formaat zodat je hem ook gemakkelijk kan meenemen.

Prijs en beschikbaarheid
De Sitecom MD-030 USB 3.0 Card Reader 63-in-1 is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 29,99. Sitecom biedt een garantie van 10 jaar op het apparaat.

Foto van Sitecom
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelFull HD camcorder met omvang van luciferdoosje
Volgend artikelMeet schoenmaat van je kinderen met je iPad
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.