Multimedia-pc in all-in-one uitvoering van Toshiba

0
50
Toshiba brengt een alles-in-één computer op de markt met een 23-inch lcd-scherm met Full HD-resolutie. De LX830 pc zal ook beschikbaar zijn in een versie met een touchscherm.

De Toshiba LX830 all-in-one pc heeft een Full HD 23-inch (58,4 cm) scherm met LED-backlight en een resolutie van 1.920 x 1.080 pixels, maar kan je ook kopen in een versie met een 10-punts touchscherm. De pc wordt geleverd met nieuwste Intel Core-processors en Nvidia-graphics. De LX830 kan je kopen met tot 16 GB DDR3 geheugen en een harde schijf met een capaciteit van maximaal 2 TB. Toshiba biedt de keuze uit een DVD SuperMulti-drive, Blu-ray-rewritable drive (BD-RE) of Blu-ray-ROM-drive. Tot de verdere uitrusting behoren een mmulti-kaartlezer, HDMI-In, maximaal 4 x USB 2.0 en 2 x USB 3.0 (1 x Sleep-and-Charge-ondersteuning). De LX830 onderstreunt WLAN (802.11b/g/n) en Bluetooth 4.0.

Toshiba LX830 all-in-one pc

Toshiba LX830 all-in-one pc (© ; licentie: )


Toshiba’s nieuwe alles-in-één-pc heeft ingebouwde Onkyo-stereoluidsprekers en SRS Premium Sound 3D-audioverbeteringssoftware van SRS Lab voor surround sound. Sommige modellen zijn uitgerust met een geïntegreerde hybride tv-tuner (DVB-T/analoog) en kan je zo gebruiken als een tweede tv-toestel. Ook is de LX830 uitgerust met een 1 megapixel camera. De pc wordt geleverd met draadloos toetsenbord met 10-digit keypad, draadloze muis en afstandsbediening.

Beschikbaarheid en prijs
De Toshiba LX830 all-in-one is wellicht eind juli 2012 leverbaar voor een adviesprijs vanaf € 999.

Foto van Toshiba
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDraadloze luidsprekersystemen met Dual Docking van Samsung
Volgend artikelLaCie NAS met twee schijven presteert goed, oogt mooi
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.