Multimedia-pc in all-in-one uitvoering van Toshiba

0
Toshiba brengt een alles-in-één computer op de markt met een 23-inch lcd-scherm met Full HD-resolutie. De LX830 pc zal ook beschikbaar zijn in een versie met een touchscherm.

De Toshiba LX830 all-in-one pc heeft een Full HD 23-inch (58,4 cm) scherm met LED-backlight en een resolutie van 1.920 x 1.080 pixels, maar kan je ook kopen in een versie met een 10-punts touchscherm. De pc wordt geleverd met nieuwste Intel Core-processors en Nvidia-graphics. De LX830 kan je kopen met tot 16 GB DDR3 geheugen en een harde schijf met een capaciteit van maximaal 2 TB. Toshiba biedt de keuze uit een DVD SuperMulti-drive, Blu-ray-rewritable drive (BD-RE) of Blu-ray-ROM-drive. Tot de verdere uitrusting behoren een mmulti-kaartlezer, HDMI-In, maximaal 4 x USB 2.0 en 2 x USB 3.0 (1 x Sleep-and-Charge-ondersteuning). De LX830 onderstreunt WLAN (802.11b/g/n) en Bluetooth 4.0.

Toshiba LX830 all-in-one pc

Toshiba LX830 all-in-one pc (© ; licentie: )


Toshiba’s nieuwe alles-in-één-pc heeft ingebouwde Onkyo-stereoluidsprekers en SRS Premium Sound 3D-audioverbeteringssoftware van SRS Lab voor surround sound. Sommige modellen zijn uitgerust met een geïntegreerde hybride tv-tuner (DVB-T/analoog) en kan je zo gebruiken als een tweede tv-toestel. Ook is de LX830 uitgerust met een 1 megapixel camera. De pc wordt geleverd met draadloos toetsenbord met 10-digit keypad, draadloze muis en afstandsbediening.

Beschikbaarheid en prijs
De Toshiba LX830 all-in-one is wellicht eind juli 2012 leverbaar voor een adviesprijs vanaf € 999.

Foto van Toshiba
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.