Draadloze luidsprekersystemen met Dual Docking van Samsung

0
100
Samsung kondigt een drietal luidsprekersystemen aan in de Wireless Audio with Dock-serie. Het duurste model maakt gebruik van een buizenversterker en biedt volgens de fabrikant hifi-geluidskwaliteit.

De Samsung DA-E750, DA-E651 en DA-E550 zijn nieuwe luidsprekersystemen om draadloos muziek af te spelen. De DA-E750 (100 watt) is het high-end model. Deze Wireless Audio with Dock speaker heeft een retrolook. De glasvezelspeakers (2 x 20 watt) en ingebouwde subwoofer zorgen samen met de Tube Amp buizenversterker voor een natuurlijke, warme en rijke hifi-geluidskwaliteit, aldus Samsung. De 2.1-kanaals DA-E750 is uitgerust met een Dual Docking-systeem zodat je zowel de Samsung Galaxy smartphones als de iPhone kan docken. Draadloos muziek streamen kan via Bluetooth 3.0, AllShare Play en AirPlay, ook van andere toestellen. Ook heeft de DA-E750 een usb-aansluiting.

Samsung DA-E750

Samsung DA-E750 (© ; licentie: )


De Samsung DA-E651 en DA-E550 hebben een hoorndesign. De DA-E550 is een 2-kanaals systeem (2 x 5 watt). Het duurdere model, de DA-E651 (40 watt), heeft ook een ingebouwde subwoofer en glasvezelspeakers (2 x 10 watt). Beide systemen hebben ook Samsungs Dual Docking-systeem en ondersteunen Bluetooth 3.0. De DA-E651 heeft ook een usb-aansluiting.

Prijs en beschikbaarheid
De Samsung Wireless Audio with Dock-serie is vanaf begin juli verkrijgbaar voor de volgende adviesprijzen:
DA-E750: € 699
DA-E651: € 249
DA-E550: € 199

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBudgetmobieltjes met touchscherm in de Nokia Asha-reeks
Volgend artikelMultimedia-pc in all-in-one uitvoering van Toshiba
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.