Budgetmobieltjes met touchscherm in de Nokia Asha-reeks

0
Nokia brengt twee mobiele telefoons op de markt in de Asha-serie. Deze budgetgsm’s bieden een touchscherm en snelle internetoegang.

De Nokia Asha 306 en Asha 311 zijn instapmobieltjes met een smartphone-ervaring die vooral een jong publiek zullen aanspreken. Ze zijn uitgerust met een 1Ghz processor. De Nokia Asha 311 is uitgerust met een 3-inch touchscherm met een resolutie van 320 x 240 pixels en een 3,2 megapixel camera. De Nokia Asha 306 biedt een 3-inch WQVGA-touchscreen (400 x 240 pixels) en een 2 megapixel camera. Beide Asha gsm’s hebben een sleuf voor een microSD geheugenkaart.

Nokia Asha 306 en Asha 311

Nokia Asha 306 en Asha 311 (© ; licentie: )

De Nokia Asha 311 ondersteunt 3G, de Nokia Asha 306 2G GPRS. Beide ondersteunen ook WiFi en gebruiken de Nokia Browser 2.0 voor internettoegang. De browser vermindert het dataverbruik tot negentig procent en laadt zo websites tot drie keer sneller, aldus de fabrikant. Met de Nokia Asha 306 en Asha 311 houd je ook eenvoudig contact met vrienden en familie via de volledige integratie van Facebook en Twitter. Daarnaast beschikken ze over diverse game-apps.

Prijs en beschikbaarheid
De Nokia Asha 311 en Asha 306 zijn vanaf deze zomer verkrijgbaar voor een adviesprijs van respectievelijk € 129 en € 95.

Foto van Nokia
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelMedion desktop-pc bij Aldi België is instapmodel
Volgend artikelDraadloze luidsprekersystemen met Dual Docking van Samsung
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.