Ultrabook en tablet in één

0
32
MSI onthulde de Slider S20, een nieuwe ultrabook waarvan je het toetsebord onder het scherm kan schuiven zodat je hem ook kan gebruiken als tablet.

De MSI Slider S20 is een ultrabook met een 11,6-inch 10-punts multi-touchscherm. De hybride ultrabook is gebaseerd op Intels Letexo design waarbij het aanraakgevoelige scherm over het toetsenbord kan worden geschoven om de laptop zo om te toveren tot een tablet. De Slider S20 van MSI heeft een behuizing van geborsteld metaal en platina afwerking. Hij is minder dan 2 centimeter dik en weegtg 1,3 kilogram. De Ultrabook/tablet van MSI werkt met een Intel Chief River CULV platform processor en heeft Windows 8 als besturingssteem.

MSI Slider S20 Ultrabook tablet

MSI Slider S20 Ultrabook tablet (© ; licentie: )

Naast USB 3.0- heeft de MSI Slider S20 ook een HDMI-aansluiting. Verder ondersteunt de ultrabook/tablet WiFi 802.11 b/g/n en Bluetooth 4.0. De Slider kan uitgerust worden met tot 4 GB DDR3 geheugen en tot 64 GB SSD opslag. Hoe lang de hybride ultrabook het op één batterijlading uithoudt werd niet bekend gemaakt.

Prijs en beschikbaarheid
MSI deelde niet mee wat de adviesprijs van de Slider S20 wordt en evenmin wanneer deze hybride ultrabook te koop zal zijn.

Foto van MSI
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelHoofdtelefoons voor gamers van Philips
Volgend artikelDraadloos genieten van muziek met luidsprekers van Pioneer
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.