Flashgeheugen met uitschuifbare USB 3.0-aansluiting van Kingston

0
33
Geheugenfabrikant Kingston Digital introduceert in de DataTraveler serie flash drives een nieuw model dat gebruik maakt van de snelle USB 3.0-standaard.

De DataTraveler Elite 3.0 is de nieuwste telg in de DataTraveller lijn draagbare geheugenstaafjes van Kingston. De nieuwe flash drive is beschikbaar in capaciteiten van 16 GB, 32 GB en 64 GB. De DataTraveler Elite 3.0 heeft een slank design in drie kleuren en een USB-connector die je na gebruik kan inschuiven zodat dit flash geheugenstaafje geen beschermkapje nodig heeft en je hem kan meenemen aan een sleutelhanger. De DataTraveler Elite 3.0 biedt leessnelheid van 70 MB/s en een schrijfsnelheid van30 MB/s.

Kingston DataTraveler Elite 3.0

Kingston DataTraveler Elite 3.0 (© ; licentie: )

De nieuwe DataTraveler zou volgens een interne test van Kingston bij het kopiëren van 22 GB aan data ongeveer twee keer sneller zijn dan een standaard USB 2.0 flash drive. De test werd uitgevoerd met een Blu-ray film, ruim 10.000 foto’s en meer dan 4.000 liedjes. De DataTraveler Elite 3.0 is backwards compatibel met USB 2.0. Kingston biedt vijf jaar garantie op de DataTraveler Elite 3.0.

Prijs en beschikbaarheid
De Kingston DataTraveler Elite 3.0 is beschikbaar voor de volgende adviesprijzen:
– DataTraveler Elite 3.0 USB Flash Drive 16GB: € 16,53
– DataTraveler Elite 3.0 USB Flash Drive 32GB: € 39,15
– DataTraveler Elite 3.0 USB Flash Drive 64GB: € 78,56

Foto van Kingston
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelEen grote computer aan een klein prijsje bij Aldi België
Volgend artikelWeersatelliet maakt 121-megapixel foto van de Aarde
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.