Draadloze subwoofer voor Sonos muzieksystemen

0
62
Sonos, fabrikant van draadloze muziek- en multikamermuzieksystemen, vult het gamma aan met de Sonos SUB waarmee je de basweergave van de Sonos systemen kan verbeteren.

De Sonos SUB heeft een behuizing gemaakt van kunststof en is beschikbaar in een hoogglans uitvoering van zwarte pianolak en een matzwarte uitvoering. De subwoofer is uitgerust met twee tegenover elkaar geplaatste force-cancelling luidsprekers die moeten zorgen voor een diep en glashelder geluid zonder dat de behuizing meetrilt. De SUB gebruikt een digitale signaalprocessor voor onder meer de filterinstellingen en de vertragingscorrectie. Je kan de Sonos SUB draadloos verbinden met andere Sonos systemen. Bovendien kan je de subwoofer staand of liggend opstellen, zodat je hem ook kwijt kan onder een fauteuil bijvoorbeeld.

Sonos SUB

Sonos SUB (© ; licentie: )

De Sonos Sub meet 402 x 158 x 380 mm en weegt 16 kg. Als je de gratis controller-apps van Sonos voor Android, iPad, iPhone, Mac of pc downloadt, kan je de SUB bedienen met je computer, smartphone of tablet. De SUB werkt alleen met Sonos-spelers met ingebouwde versterker: de CONNECT:AMP, ZonePlayer 120, ZonePlayer 100, PLAY:5 en PLAY:3. De SUB werkt niet met: CONNECT, ZP90 of ZP80.

Prijs en beschikbaarheid
De Sonos SUB draadloze subwoofer is verkrijgbaar vanaf 19 juni. De hoogglans uitvoering kost € 699. De matzwarte uitvoering zal vanaf oktober 2012 beschikbaar zijn voor € 599.

Foto van Sonos
Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelParkeren met één druk op de smartphone-knop
Volgend artikelPlantronics Voyager Pro headset met slimme draagsensor
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.