Brother ADS-2100 desktopscanner

Documenten snel omzetten naar digitaal formaat

0
Brother introduceert een desktopscanner die diverse documenten zowel enkel- als dubbelzijdig kan scannen voor bewerking en archivering.

De Brother ADS2100 is een desktopscanner die documenten zowel enkel- als dubbelzijdig kan scannen met een snelheid tot 24 pagina’s per minuut (A4). Het toestel heeft een automatische documentinvoergleuf waarmee tot 50 documenten ineens gescand kunnen worden naar een digitaal formaat. De ADS2100 kan overweg met diverse kleuren- en zwart-witdocumenten, zoals bestelbonnen, rapporten, identiteitsbadges, visitekaartjes en enveloppen. De desktopscanner scant met een druk op een toets naar doorzoekbare, wachtwoordbeschermend of standaard PDF, TIFF of JPG. De Brother ADS2100 scant met een optische resolutie tot 600 x 600 dpi (tot 1.200 dpi met interpolatie).

Brother ADS2100 desktopscanner

Brother ADS2100 desktopscanner (© ; licentie: )


De nieuwe desktopscanner van Brohter heeft een usb 2.0-aansluiting en kan ook rechtstreeks naar een USB-geheugenstaaf scannen zonder dat een pc-aansluiting nodig is. Brother levert de volgende software bij de ADS2100: Brother Controle Center scansoftware, NewSoft Presto! Biz Card voor het beheren van visitekaartjes, Nuance PDF Convertor Professional 7, PDF-software voor het creëren, converteren, uitgeven, samenvoegen en delen van PDF’s (voor Windows), Nuance paperPort 12 SE, combinatie van een snel scanprogramma met PDF-aanmaak (voor Windows), PageManager 9 SE, basisprogramma voor beheer en delen van documenten (voor Mac).

Prijs en beschikbaarheid
De Brother ADS-2100 heeft een adviesprijs van € 539.

Foto van Brother
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.