Aldi verkoopt goedkope HP multifunctional met WiFi

2
338
 
Uitrusting

De 3,5kg wegende DeskJet 3052A kan, zoals elke multifunctional of all-in-one, printen, scannen en kopiëren in A4. Dit kan zowel in zwart-wit als in kleur. De printresolutie bedraagt 4800 x 1200 dpi, voldoende om ook afdrukken in fotokwaliteit te maken. Scannen doet hij aan 1200 dpi en kopiëren gebeurt op 600 dpi. Deze multifunctional heeft een ingebouwde WiFi a/g/n-module zodat je hem draadloos op je thuisnetwerk kunt aansluiten. Je kunt hem ook op een pc aansluiten via de meegeleverde usb 2.0-kabel. Bedienen doe je hem met behulp van het openklapbaar monochroom lcd-scherm met een diagonaal van 5cm. Deze printer kun je naar keuze gebruiken onder Windows 7, Vista en XP of onder Mac OS X v10.5 of 10.6. Als printertaal word HP PCL-3-GUI gebruikt.

 
Stroomverbruik

Deze multifunctional verbruikt 9 Watt tijdens het printen, 2,5 Watt in standby, 1,2 Watt in slaapstand en 0,35 Watt als je hem handmatig uitschakelt.

 
Printen, scannen, kopiëren

Printen in zwart doet deze DeskJet 3050A aan 20 pagina’s per minuut (ppm) in conceptkwaliteit. In kleur daalt de printsnelheid dan tot 16 ppm. Maar als je afdrukt in laserequivalentkwaliteit dan daalt de printsnelheid tot 5,5 ppm voor zwart en 4 ppm voor kleur.

HP 301XL driekleurencartridge

HP 301XL driekleurencartridge kost ca. 30 euro (© ; licentie: )

Papier mag trouwens niet zwaarder zijn dan 90 gr/m². Deze printer is niet bedoeld voor grote printhoeveelheden. HP raadt een printvolume aan van gemiddeld 250 tot 500 pagina’s per maand. Voor de meeste gewone gebruikers is dat ruim voldoende. In de invoerlade passen trouwens maar zestig vellen papier en in de uitvoerlade zelfs maar 25. Je kunt er ook enveloppen tot 200 gr/m² mee printen en je kunt tot vijf enveloppen tegelijk klaarleggen in de lade.

1
2
3
4
Vorig artikelDocumenten snel omzetten naar digitaal formaat
Volgend artikelUltradunne laptopserie met optisch station van Acer
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.