Luxueuze ultrabook in Spectre-reeks van HP

0
28
HP kondigt de SpectreXT aan, een luxueuze ultrabook in aluminium behuizing met een 13,3-inch scherm.

De nieuwe HP SpectreXT heeft een volledig aluminium behuizing met strakke lijnen en ‘soft texture’ accenten. Deze ultrabook is 14,5 mm dik en weegt 1,395 kilo. Hij is leverbaar met de nieuwste Intel Core-processoren en Intel Smart Connect Technology voor het automatisch bijwerken van e-mail terwijl de laptop in slaapstand staat. De SpectreXT is uitgerust met een 13,3-inch (33,8 cm) HD BrightView LED-scherm met achtergrondverlichting en een resolutie van 1366 x 768 pixels. Je hebt de keuze uit een 128 GB of 256 GB mSATA Solid-State Drive. De SpectreXT gebruikt HP’s CoolSense-technologie om de laptop koel te houden. CoolSense past automatisch de prestaties en de instellingen van de interne ventilator aan.

HP SpectreXT ultrabook

HP SpectreXT ultrabook (© ; licentie: )

De SpectreXT biedt HP Beats Audio via vier speakers en een headphone-ingang. Ook een HP TrueVision HD Webcam behoort tot de uitrusting. Verder beschikt de SpectreXT over Gigabit Ethernet-, USB 3.0- en HDMI-aansluitingen. Volgens HP is de batterij goed voor een accuduur van maximaal acht uur. HP levert de ultrabook met de volledige versies van Adobe Photoshop Elements 10 en Adobe Premiere Elements 10, evenals twee jaar Norton Internet Security en Intel Identity Protection. Ook staat er voor HP Spectre-bezitters een directe telefoonlijn voor technische ondersteuning ter beschikking.

Prijs en beschikbaarheid
De HP SpectreXT is beschikbaar vanaf juni voor een adviesprijs vanaf € 1.199.

Foto van HP
Website: Visit Website Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelMini-Powerline adapter met twee netwerkpoorten van devolo
Volgend artikelPhilips LED-beeldscherm met geïntegreerde webcam
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.