Nieuwe BlackBerry Curve is instapmodel voor sociale mediagebruiker

0
68
RIM kondigt een nieuw toestel aan in de BlackBerry Curve serie. De nieuwe BlackBerry is een instapmodel bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar hun eerste smartphone en vooral sociale media willen gebruiken.

De BlackBerry Curve 9320 is een smartphone in snoepreepmodel met een fysiek toetsenbord, een trackpad en een niet-aanraakgevoelig scherm met een resolutie van 320 x 240 pixels en 65.000 kleuren. Deze BlackBerry quadband smartphone biedt eveneens een 3G-connectie. Research in Motion (RIM) voorzag de nieuwe BlackBerry Curve 9320 smartphone van alle belangrijke BlackBerry messaging en sociale mediafuncties. De Curve 9320 heeft een speciale BBM-toets waarmee het populaire mobiele sociale netwerk van RIM in een oogwenk te gebruiken is. Met de nieuwe Social Feeds 2.0 app kan je tegelijkertijd updates plaatsen op meerdere sociale netwerken en ook updates ontvangen van verschillende nieuwsbronnen (RSS).

BlackBerry Curve 9320

BlackBerry Curve 9320 (© ; licentie: )

De smartphone heeft een geïntegreerde camera met flitser die ook het opnemen van video’s ondersteunt en dankzij de ingebouwde GPS foto’s ook kan geotaggen. De Curve 9320 biedt ook een ingebouwde FM-radio. De batterij zou goed zijn voor een spreektijd tot wel 7 uur. Met eenn koptelefoon naar muziek of de FM-radio zou tot 30 uur mogelijk zijn op een batterijlading.

Prijs en beschikbaarheid
De BlackBerry Curve 9320 smartphone meet 109 x 60 x 12,7 mm en weegt 103 gram. De beschikbaarheid en adviesprijs werden niet meegedeeld.

Foto van RIM
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelLang webartikel op meerdere pagina’s of niet?
Volgend artikelSamsung camera met groot zoombereik en ingebouwde WiFi
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.