Nieuwe Galaxy S Android smartphone met slimme functies

0
22
Samsung kondigt de derde generatie van de populaire Galaxy S smartphone aan. De Android smartphone is uitgerust met een quad-core processor en een Super Amoled HD-scherm met een diameter van 4,8 inch.

De Samsung Galaxy S III draait op het Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) besturingssysteem. De 1,4 GHz Exynos quad-core processor maakt het mogelijk om twee taken tegelijkertijd uit te voeren. Je kan bijvoorbeeld een video bekijken terwijl je op het internet surft. Het 4,8-inch HD Super Amoled-scherm heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels. De nieuwe Galaxy smartphone heeft een 8 megapixel camera op de achterzijde en een 1,9 megapixel camera aan de voorzijde. Hiermee kan de smartphone detecteren dat je actief bezig bent. Als je bijvoorbeeld op internet zit te browsen of een e-book leest gaat het scherm niet op stand-by. De Galaxy S III zal te koop zijn in versies met 16 GB of 32 GB opslagcapaciteit. De opslagruimte kan je uitbreiden met micro-SD geheugenkaarten.

Samsung Galaxy S III

Samsung Galaxy S III (© ; licentie: )


De nieuwe Galaxy S smartphone biedt een aantal nieuwe functies. Met Direct call wordt meteen het nummer gebeld als je een bericht aan het typen bent, maar besluit je contactpersoon alsnog te bellen wanneer je de smartphone naar je oor brengt. Smart alert laat de smartphone trillen als je hem oppakt wanneer je een bericht hebt ontvangen of oproepen hebt gemist. Met de nieuwe S Beam-functie wissel je snel bestanden met elkaar uit door de andere smartphone even aan te raken. S Voice is een functie die reageert op spraakcommando’s. De AllShare Cast-functie maakt het mogelijk de Galaxy S III draadloos met je tv te verbinden om filmpjes of foto’s op een groot scherm te tonen. Dropbox is ook voorgeïnstalleerd op de smartphone en je krijgt twee jaar lang 50 GB opslagruimte gratis. De nieuwe Galasy S smartphone meet 136,6 x 70,6 x 8,6 mm en weegt 133 gram.

Prijs en beschikbaarheid
De Samsung Galaxy S III is vanaf 29 mei in blauw en wit verkrijgbaar. De adviesprijs is nog niet bekend.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelFull HD projector voor 3D-home entertainment
Volgend artikelWestern Digital maakt je persoonlijke data via cloud beschikbaar
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.