Eerste serie Ultrabooks van Sony

0
22
Sony brengt zijn eerste Ultrabooks op de markt onder de Vaio merknaam. Ze zijn beschikbaar in een 11,6-inch en 13,3-inch versie en hebben een duurzame behuizing van magnesium and aluminium.

De Sony Vaio T-serie Ultrabooks maken gebruik van Intels Ultra Low Voltage Core processoren. Het 13-inch model, de Vaio T13 (SVT1311M1E), is standaard uitgerust met een Intel Core i3-2367M processor, 4 GB DDR3 1333 MHz SDRAM en gebruikt Intels HD Graphics 3000 GPU. Het 13,3-inch scherm biedt een resolutie van 1366 x 768 pixels. Dit model heeft een harde schijf van 320 GB en 32 GB ssd. Met Rapid Wake + Eco is de laptop meteen na het openen gebruiksklaar. Bij het sluiten gaat de laptop in een diepe slaapmodus waarmee hij tot 90 dagen stand-by blijft en taken en bestanden opgeslagen blijven. De 13-inch Viao Ultrabook meet 226 x 17.8 x 323 mm en weegt 1,6 kg met de stanaard batterij. Over de 11-inch Vaio Ultrabook gaf Sony geen verdere gegevens.

Sony Vaio T13 Ultrabook

Sony Vaio T13 Ultrabook (© ; licentie: )

De Vaio Ultrabooks zouden volgens Sony een autonomie bieden tot 9 uur ( modellen met ssd). Ze beschikken over USB 2.0-, HDMI-, VGA- en RJ45 netwerkaansluitingen, evenals een SD/MMC geheugensleuf. Ze ondersteunen WLAN 802.11b/g/n en Bluetooth Ver. 4.0 + HS. Ook zijn ze uitgerust met een 1.3 megapixel HD Web Camera. De Sony VAIO T Series Ultrabooks zouden in mei beschikbaar zijn. Over de adviesprijzen werd niets meegedeeld.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelPebble e-Paper Watch toont kracht van crowdfunding
Volgend artikelIkea stunt na televisie en home cinema, nu ook met digitale camera
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.