Slankere versie 3D smartphone van LG

0
98
LG introduceert de tweede generatie van zijn Optimus smartphone met brilloze 3D-weergave. De nieuwe versie kreeg een slankere en lichtere behuizing.

De LG Optimus 3D Max is de opvolger van de eerder door DiskIdee geteste LG Optimus 3D Speed. Ten opzichte van zijn voorganger is deze Optimus smartphone 2 mm dunner en 20 gram lichter. Hij meet 26,8 x 67,4 x 9,6 mm en weegt 148 gram. De Optimus 3D Max heeft een 1,2 GHz Dual-Core processor, 1 GB werkgeheugen en werkt met het Android 2.3 Gingerbread besturingssysteem. Later dit jaar zou er een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich beschikbaar komen. De Optimus 3D Max is uitgerust met een 4,3-inch 3D WVGA scherm met een resolutie van 800 x 480 pixels en Corning Gorilla Glass 2 bescherming.

LG Optimus 3D Max

LG Optimus 3D Max (© ; licentie: )

Op de achterzijde van de Optimus 3D Max zitten twee 5 megapixel camera’s voor het maken van 3D-foto’s en -video’s. De 3D-beelden kan je zonder 3D-bril bekijken op het scherm. Op de voorzijde is een VGA-camera geïntegreerd. De 3D Max heeft 8 GB intern geheugen en ondersteunt Micro SD geheugenkaartjes tot 32 GB. Ook ondersteunt deze smartphone NFC voor contactloze communicatie en DLNA voor draadloze verbinding met pc of tv (met ondersteuning voor 3D-video).
The Optimus 3D Max komt met een nieuwe 3D Converter die meer 3D content biedt. Zo wordt onder meer 2D content van Google Earth, Google Maps en andere mapping apps naar 3D omgezet. Met de Range Finder-functie kan je de smartphone de afstand laten berekenen tussen de camera en een onderwerp en ook de afmetingen van een voorwerp laten berekenen door driehoeksmeting.

Prijs en beschikbaarheid
De LG Optimus 3D Max is al beschikbaar in enkele Europese landen, waaronder Duitsland. Bij Amazon.de is hij bijvoorbeeld te koop voor € 515.

Foto van LG
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelAldi Android tablet: de sequel
Volgend artikelBeleef live het waaien van de wind over Amerika
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.