Solid State Drive voor krachtige prestaties van Kingston

0
19
Kingston Digital introduceert de HyperX 3K Solid-State Drive die bedoeld is als upgrade voor computers met toepassingen die krachtige prestaties vergen, zoals games en multimedia.

De Kingston HyperX 3K ssd zit in een gestroomlijnde, zwarte aluminium behuizing. De drive is uitgerust met de tweede generatie SandForce SF-2281 processor en gebruikt de SATA 3.0 (6 Gb/s) interface. De nieuwe ssd is volgens Kingston ideaal als upgrade voor gamers, PC-enthousiastelingen, multitaskers, overclockers en systeembouwers. De nieuwe HperX drive biedt sequentiële leessnelheden tot 555 MB/S en sequentiële schrijfsnelheden tot 510 MB/s. Het gebruik van de SandForce DuraClass-technologie zorgt voor meer duurzaamheid onder de meest intensieve omstandigheden, aldus Kingston.

Kingston HyperX 3K ssd

Kingston HyperX 3K ssd (© ; licentie: )

De Kingston HyperX 3K ssd is beschikbaar in capaciteiten van 90 GB, 120 GB, 240 GB en 480 GB. De drive is zowel verkrijgbaar in een stand-alone versie of als upgradekit voor een snelle en makkelijke installatie. De HyperX 3K SSD komt met drie jaar garantie en gratis technische ondersteuning.

Prijzen
De prijzen van de verschillende versies van de Kingston HyperX 3K Solid-State Drive vind je in deze tabel:

Vorig artikelHoe zou een augmented reality-bril er uitzien als Microsoft hem maakte?
Volgend artikelCompacte en snelle Fujitsu desktop-scanner
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.