Transcend PSD320 2.5-inch PATA SSD

Een oud computersysteem nieuw leven inblazen

0
Transcend introduceert een 2,5-inch SSD die ontworpen is ter vervanging van een tradiotionele 2,5-inch 44-pin PATA harde schijf. Ze is bedoeld om oude computersystemen te upgraden.

Met de PSD320 2,5-inch parallel ATA (PATA/IDE) SSD van Transcend kan je een systeem met een traditionele harde schijf upgraden naar de betere prestaties en grotere betrouwbaarheid van solid state drive-technologie. SSD’s bevatten geen bewegende onderdelen en hebben een lager stroomverbruik in vergelijking met standaard draaiende harde schijven. Ook booten ze het besturingssysteem sneller. De Transcend PSD320 SSD biedt een aaneengesloten leessnelheid van 104 MB/s en een aangesloten schrijfsnelheid van 93 MB/s, aldus de fabrikant. De SSD biedt volledige ondersteuning voor PATA, Ultra DMA-modi 0-6, PIO modes 0-4 en multi-word DMA-modi 0-2 om flexibele installatie te bieden voor oudere apparatuur gebouwd rond de 2,5-inch PATA-standaard opslag.

Transcend PSD320 2.5" PATA SSD

Transcend PSD320 2.5″ PATA SSD (© ; licentie: )


De PSD320 geeft aan de hand van SMART de gezondheidstoestand van de SSD weer en geeft aan indien actie nodig is. De PSD320 beschikt over een ingebouwde ECC (Error Correction Code) voor een nauwkeurige overdracht van gegevens, evenals een ingebouwde wear leveling-technologie die een stabiele levensduur op lange termijn garandeert. De Advanced Power Shield-technologie voorkomt het verlies van gegevens in geval van een plotselinge stroomuitval.

Prijs en beschikbaarheid
De Transcend PSD320 2.5″ PATA SSD is beschikbaar in de capaciteiten 32 GB, 64 GB en 128 GB voor respectievelijk € 60,25, € 88,90 en € 176,90. Transcend biedt een 3-jarige garantie.

Foto van Transcend
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.