Full HD 3D-signalen draadloos verzenden

0
44
Marmitek lanceert een oplossing om zonder kabels en sonder kwaliteitsverlies het Full HD 3D-signaal te versturen naar een HD-tv of -projector.

De Marmitek GigaView 821 is een draadloze 3D HDMI-oplossing die het signaal van aangesloten HD-apparaten ongecomprimeerd en zonder kwaliteitsverlies draadloos naar een HD-tv of -projector brengt. De GigaView 821 set bestaat uit een zender en ontvanger. De ontvanger dien je aan te sluiten op de tv of projector. Op de zender kan je maximaal twee apparaten aansluiten, zoals een Blu-ray- of dvd-speler, een HD set-top box of een spelconsole (PS3 of Xbox 360). Met een druk op de meegeleverde afstandsbediening kan je schakelen tussen deze apparaten. Door de ingebouwde HDMI-splitter kan je ook op de zender een HD-tv of -projector aansluiten.

Marmitek Gigaview 821

Marmitek Gigaview 821 (© ; licentie: )

De Marmitek GigaView 821 ondersteunt alle 3D-resoluties en kan ook 2D-signalen probleemloos doorsturen tot een afstand van 25 meter (tot 15 meter met obstakels). Omdat het 1080p-signaal zonder dit eerst te comprimeren draadloos wordt doorgestuurd is de kwaliteit ervan dezelfde als bij gebruik van een hoogwaardige HDMI-kabel.

Prijs en beschikbaarheid
De Marmitek GigaView 821 draadloze 3D HDMI-oplossing heeft een adviesprijs van € 329 en is al leverbaar.

Foto van Marmitek
Website: Marmitek
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelTot 2 terabyte opslaan op externe harde schijf van WD
Volgend artikelVRT nieuwssites zijn oneerlijke concurrentie
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.