Schetsen op papier meteen digitaal verwerken

0
102

Om een schets te digitaliseren dien je het papier in de clip van de ontvanger te steken. Dat kan aan alle zijden van het blad papier. Ook linkshandigen kunnen op die manier de Inkling gebruiken. Eenmaal het papier in de ontvangclip bevestigd, kun je de aan/uit-knop indrukken. Als de led groen oplicht, is de ontvanger klaar en kun je beginnen met de schets.

Aan de slag met de Inkling tekenset

Aan de slag met de Inkling tekenset (© ; licentie: )

Wel oppassen: heel het papier is niet bruikbaar. Er is een zone van ongeveer 2 centimeter vanaf de ontvanger die de bewegingen van de pen niet kan registeren. Als je daar dus tekent, zal dat gedeelte van de schets niet worden opgeslagen. De Inkling pen is uitgerust met een vulling met zwarte inkt. Ze is vrij fors van formaat, maar toch licht. Onderaan is ze uitgerust met een zender die elke beweging naar de ontvanger verstuurt. Ben je iemand die een pen of potlood helemaal onderaan beetneemt, dan zal je de tekenhouding van je hand moeten veranderen.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelEen e-reader uit 1935
Volgend artikelKranten uit de hele wereld vertaald met één klik
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.