Synology DiskStation DS112j NAS

Instapmodel NAS voor opslag, persoonlijk delen en back-uppen van bestanden

0
De Synology DiskStation DS112j is een kleine NAS-oplossing voor thuisgebruikers die een multimediacenter willen inrichten of eigen cloudopslagsysteem willen opzetten.

De Diskstation DS112j is uitgerust met een 1.0 GHz procesossor en 128 MB geheugen. Hij beschikt over een Gigabit LAN-aansluiting en twee USB 2.0-poorten. De 1-sleufs NAS-server ondersteunt 2,5- en 3,5-inch harde schijven met een capaciteit van maximaal 4 TB. De DS 112j is volgens Synology haar meest energiezuinige DiskStation: in vol bedrijf bedraagt het verbruik niet meer dan 12,1 watt. En als de harde schijf overschakelt naar de slaapstand, neemt het stroomverbruik af tot slechts 4,4 watt.

Synology DiskStation DS112j

Synology DiskStation DS112j (© ; licentie: )

Met de nieuwe NAS van Synology is het eenvoudig om bestanden te centraliseren en in een LAN te delen met gezinsleden. Bovendien kan je een eigen persoonlijke cloud opzetten zodat je de bestanden ook over het internet kunt delen. De DS112j kan je ook gebruiken als multimediacenter om content te streamen naar apparaten die DLNA ondersteunen. Met Synology’s toepassingen DS file en DS audio voor iPhone-, iPad-en Android-gebruikers is de NAS ook overal op je smartphone of tablet toegankelijk via internet. De DS112j draait op het nieuwe besturingssysteem DiskStation Manager 4.0 (DSM 4.0) dat een brede waaier aan functies biedt.

Prijs en beschikbaarheid
De Synology DiskStation DS112j is al leverbaar. De adviesprijs bedraagt € 110 (excl. BTW).

Foto van Synology
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.