De tv als mediacenter met internettoegang

0
26
Iomega introduceert de Iomega TV met Boxee, een multimediatoestel dat internetcontent en multimediabestanden in je thuisnetwerk naar je tv brengt.

Met de Iomega TV met Boxee maak je van je tv een mediacenter. De Boxee software geeft je niet alleen toegang tot de filmpjes, foto’s en muziek die zich op apparaten in je thuisnetwerk bevinden, maar ook internettoegang zodat je multimediacontent van het web kan afspelen en je sociale netwerken kan volgen. De Iomega TV met Boxee heeft een netwerkaansluiting en wordt geleverd met een QWERTY-afstandsbediening. Iomega biedt ook de keuze tussen een versie met of zonder harde schijf.

Iomega TV met Boxee

Iomega TV met Boxee (© ; licentie: )

Naast een Gigabit Ethernet-aansluiting is het toestel uitgerust met een HDMI-, Composite Video-, Optical Audio-, WiFi- en USB 2.0-aansluiting. De HDMI-kabel wordt meegeleverd. De Iomega TV met Boxee ondersteunt Full 1080p HD-weergave. Volgens de fabrikant kan deze oplossing overweg met vrijwel alle populaire codecs en bestandsindelingen, waaronder H.264, WMV, MKV.

Prijs en beschikbaarheid
De Iomega TV met Boxee mediaspeler is beschikbaar in drie versies: met een interne harde schijf van 1 TB voor € 359,90, met een harde schijf van 2 TB voor € 399,90 of zonder harde schijf voor € 249,90.

Foto van Iomega
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDraadloze assistent helpt planten te verzorgen
Volgend artikelInstapmodel NAS voor opslag, persoonlijk delen en back-uppen van bestanden
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.