Acer en HTC Windows Phone 7.5 smartphones getest

0
61

De 1520 mAh batterij is niet verwisselbaar en biedt volgens de fabrikant een spreektijd tot 600 minuten (GSM) en een standby-tijd tot 535 uur (WCDMA). Het is trouwens ongehoord dat HTC niet de mogelijkheid biedt om de batterij eenvoudig te verwisselen. Anno 2012 zou je toch verwachten dat fabrikanten deze mogelijkheid voorzien…

HTC heeft op zeker gespeeld door te kiezen voor een neutraal design dat voor veel consumenten geschikt is

HTC heeft op zeker gespeeld door te kiezen voor een neutraal design dat voor veel consumenten geschikt is (© ; licentie: )

 
Design en bouwkwaliteit

Het design van de HTC Radar is zeker niet vernieuwend of gedurfd. HTC heeft op zeker gespeeld door te kiezen voor een neutraal design dat voor veel consumenten geschikt is. Het toestel is uitgevoerd in twee tinten zilvergrijs. Zoals altijd wordt bijna de ganse voorzijde van het toestel in beslag genomen door het 3,8-inch touchscreen. Bovenaan in de grijze rand zien we de luidsprekeruitsparing en meteen daaronder het HTC-logo. In de luidsprekeruitsparing is trouwens ook de meldings-LED verwerkt.
Links naast het logo zien we de licht- en nabijheidssensoren. Rechts naast het logo is er nog de secundaire camera. Onder het scherm werden drie Windows Phone knoppen (terug, start en zoeken) aangebracht. De rechterzijde van het toestel biedt plaats aan de volumetoetsen en de shutterknop waarmee je de camera kan bedienen. De aan/uit-knop en de 3,5 mm headset-aansluiting vinden we op de bovenzijde van de HTC Radar en de miniUSB-aansluiting werd ingebouwd in de linkerzijde van de smartphone. De onderzijde herbergt de microfoon.
Voorts vinden we op de achterzijde de 5 megapixel camera en enkelvoudige LED-flits alsook de luidspreker. Tot slot geeft het afneembare klepje onderaan toegang tot de simkaart-slede.
Het toestel meet 120,5 x 61,5 x 10,9 mm (h x b x d) en weegt slechts 137 gram, inclusief batterij. Door het gebruik van stevige materialen voelt de telefoon zeer solide aan en ligt hij goed in de hand. Qua bouwkwaliteit heeft HTC dus weer het beste van zichzelf gegeven en dat juichen wij uiteraard alleen maar toe!

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Vorig artikelZelfbouwprinter om lijstjes van internet mee af te drukken
Volgend artikelNieuwe iPad met snellere processor en hoogwaardig Retina-scherm

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.