Netgear range extender vergroot bereik van draadloos netwerk

0
41
Netgear breidt het gamma draadloze producten uit met een range extender waarmee je het bereik van het draadloze thuisnetwerk kan vergroten en mogelijke punten met een zwak WiFi-signaal kan opvangen.

De Netgear Universal Dual Band WiFi Range Extender (WN2500RP) vergroot het bereik van zowel 2.4 GHz als 5 GHz WiFi-signalen. De range extender ondersteunt de draadloze 802.11 a/b/g/n standaarden en is daardoor geschikt voor praktisch elk draadloos thuisnetwerk. De WN2500RP beschikt over de FastLane-technology die zorgt voor maximale bandbreedte tijdens HD-videostreaming en online gaming. Dee Range Extender heeft ook Ethernet-aansluitingen voor maximaal vier apparaten.

Netgear Universal Dual Band WiFi Range Extender, 4-port WiFi Adapter (WN2500RP)

Netgear Universal Dual Band WiFi Range Extender, 4-port WiFi Adapter (WN2500RP) (© ; licentie: )


De Netgear WN2500RP WiFi Range Extender kan je gebruiken met elke standaard single- of dual-band WiFi-router om het bereik van het draadloze netwerk te vergroten. Installeren is eenvoudig: met één druk op de “Push ‘N’ Connect”-knop kan de range extender een beveiligde verbinding met een bestaand WiFi-netwerk maken. De led-indicatoren tonen de status van de netwerkverbinding in real-time en helpen bij het vinden van de beste locatie voor het plaatsen van de range extender.

Prijs en beschikbaarheid
De Netgear Universal Dual Band WiFi Range Extender, 4-port WiFi Adapter (WN2500RP) is al te koop en heeft een adviesprijs van € 89,99.

Foto van Netgear
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikel3D-beeldscherm in strakke, bijna randloze behuizing
Volgend artikelMultipositionele home cinemasystemen
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.