Netgear Universal Dual Band WiFi Range Extender, 4-port WiFi Adapter (WN2500RP)

Netgear range extender vergroot bereik van draadloos netwerk

0
Netgear breidt het gamma draadloze producten uit met een range extender waarmee je het bereik van het draadloze thuisnetwerk kan vergroten en mogelijke punten met een zwak WiFi-signaal kan opvangen.

De Netgear Universal Dual Band WiFi Range Extender (WN2500RP) vergroot het bereik van zowel 2.4 GHz als 5 GHz WiFi-signalen. De range extender ondersteunt de draadloze 802.11 a/b/g/n standaarden en is daardoor geschikt voor praktisch elk draadloos thuisnetwerk. De WN2500RP beschikt over de FastLane-technology die zorgt voor maximale bandbreedte tijdens HD-videostreaming en online gaming. Dee Range Extender heeft ook Ethernet-aansluitingen voor maximaal vier apparaten.

Netgear Universal Dual Band WiFi Range Extender, 4-port WiFi Adapter (WN2500RP)

Netgear Universal Dual Band WiFi Range Extender, 4-port WiFi Adapter (WN2500RP) (© ; licentie: )


De Netgear WN2500RP WiFi Range Extender kan je gebruiken met elke standaard single- of dual-band WiFi-router om het bereik van het draadloze netwerk te vergroten. Installeren is eenvoudig: met één druk op de “Push ‘N’ Connect”-knop kan de range extender een beveiligde verbinding met een bestaand WiFi-netwerk maken. De led-indicatoren tonen de status van de netwerkverbinding in real-time en helpen bij het vinden van de beste locatie voor het plaatsen van de range extender.

Prijs en beschikbaarheid
De Netgear Universal Dual Band WiFi Range Extender, 4-port WiFi Adapter (WN2500RP) is al te koop en heeft een adviesprijs van € 89,99.

Foto van Netgear
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.