Sitecom mediaspeler geeft je multimediabeleving een boost

1
359
De Sitecom MD-273 mediaspeler biedt een uitstekende audio- en videokwaliteit

De Sitecom MD-273 mediaspeler biedt een uitstekende audio- en videokwaliteit (© ; licentie: )

 

 
In de praktijk

Net als de Sitecom HDD TV Media Player 2TB MD-272 ondersteunt de Sitecom MD-273 mediaspeler erg veel formaten. De scores zijn zo goed als identiek (zie de laatste pagina van dit artikel voor een gedetailleerde tabel met testcijfers). Dat is logisch omdat beide apparaten dezelfde Realtek RTD-1185DD System on a Chip (SoC) en dezelfde firmware hebben. De nieuwe firmware kan wel WAV-audio afspelen (de MD-272 kan dat voortaan ook als je zijn firmware vernieuwt). De Sitecom MD-273 heeft geen ingebouwde harde schijf aan boord en start dan ook significant sneller op dan de MD-272 (respectievelijk 26 en 52 seconden).
Deze mediaspeler biedt een uitstekende audio- en videokwaliteit en dat voor slechts 115 euro. Bovendien hebben we tijdens onze test nauwelijks haperingen vastgesteld. Wanneer we alles in overweging nemen, komen we uit op een DiskIdee prestatiescore van 63/100. De Sitecom MD-273 biedt meer waar voor je geld dan de MD-272, maar je moet het dan wel stellen zonder ingebouwde harde schijf. Hij scoort 72/100 op de DiskIdee prijsprestatiescore, tegenover 57/100 voor de MD-273.

 
Beschikbaarheid

Wij vonden de Sitecom Network TV Media Player MD-273 op internet voor 115 euro inclusief BTW. Bovendien geniet je van 10 jaar fabrieksgarantie.

Conclusie
De Sitecom Network TV Media Player MD-273 is een erg veelzijdige mediaspeler. Bovendien is de interface zeer fris en modern. Je kan het toestel bedienen via de meegeleverde, spijtig genoeg niet zo handige afstandsbediening, via de Media Remote App of door een USB-toetsenbord aan te sluiten. YouTubeXL en vTuner vormen een echte meerwaarde voor deze gebruiksvriendelijke mediaspeler. Voor slechts 115 euro is dit een prima aanwinst die je multimediabeleving een flinke boost kan geven.

(72/100)

Adviesprijs
€ 115
Foto van Sitecom
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelInkjetmultifunctionals voor het thuiskantoor van Canon
Volgend artikelSesamstraat komt tot leven met augmented reality

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.