Robuuste NAS van Synology voor vijf harde schijven

0
34
Synology kondigt een nieuwe DiskStation Network Attached Storage (NAS)-oplossing aan die uitgerust is met vijf baaien en bedoeld is voor kleine tot middelgrote ondernemingen.

De Synology DiskStation DS1512+ is een robuuste en schaalbare NAS. De nieuwe NAS kan worden uitgerust met vijf harde schijven met een capaciteit tot 4 terabyte (TB). De capaciteit is uitbreidbaar tot een maximum van 60 TB door de NAS uit te breiden met twee Synology DX510 uitbreidingsstations. De NAS maakt gebruik van passieve koeltechnologie en heeft twee systeemventilatoren die door de gebruiker vervangen kunnen worden. De DiskStation DS1512+ heeft twee LAN netwerkaansluitingen met linkaggregatie zodat de NAS ook bij het uitvallen van één netwerkverbinding blijft werken.

Synology DS1512+ NAS

Synology DS1512+ NAS (© ; licentie: )


De DiskStation DS1512+ is uitgerust met een 2,13 GHz dual-core processor en biedt een leessnelheid tot 200,31 MB/sec en schrijfsnelheid van 194,83 MB/sec in een RAID 5 configuratie in een Windows-omgeving. Het 1 GB DDR3 RAM geheugen is uitbreidbaar tot 3 GB. De NAS heeft ook een SuperSpeed USB 3.0 interface voor snelle bestandsoverdracht. Volledig operationeel verbruikt de DS1512+ 50,6 watt, aldus de fabrikant. De DiskStation DS1512+ gebruikt Synology’s DiskStation Manager 3.2 (DSM 3.2) besturingssysteem.

Prijs en beschikbaarheid
De Synology DiskStation DS1512+ en DX510 NAS-oplossingen zijn al verkrijgbaar. De DS1512+ kost 600 euro exclusief BTW.

Foto van Synology
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelWindows- en Mac-pc’s op afstand bedienen met smartphone of tablet
Volgend artikelSD card met kapotte schrijfbescherming repareren
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.