Galaxy tablet gebruiken als kladblok

0
102
Het Mobile World Congress in Barcelona is volop aan de gang en Samsung stelde er de Galaxy Note 10.1 voor, een Android 4.0 tablet met een 10,1-inch scherm en ondersteuning voor stylusbediening.

De Samsung Galaxy Note 10.1 is uitgerust met een 1,4 GHz dual-core processor en draait op Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). De tablet ondersteunt HSPA+ voor het maken van verbindingen. De Note 10.1 heeft een 10,1-inch WXGA (1280 x 800 pixels) PLS TFT-scherm. Met de S Note-functie kan op het scherm met de S Pen aantekeningen en schetsen maken, terwijl je internetpagina’s bezoekt, video’s bekijkt en applicaties gebruikt. S Note biedt hiervoor verschillende sjablonen, zoals notulen, recepten, kaarten en tijdschriften. De Shape Match-functie laat toe om met de hand getekende geometrische vormen te digitaliseren. Ook heeft de Note 10.1 de Formula Match-functie om formules die je met de S Pen schrijft om te zetten naar digitale vorm.

Samsung Galaxy Note10.1

Samsung Galaxy Note10.1 (© ; licentie: )

Op de Galaxy Note 10.1 zijn ook twee van de speciale touch apps voor Android tablets van Adobe geïnstalleerd: Photoshop Touch voor bewerken van foto’s en Adobe Ideas voor het maken van schetsen. Beide Adobe apps zijn geoptimaliseerd voor gebruik met de S Pen. Op de achterzijde heeft de Note 10.1 een 3 megapixel Autofocus camera met LED Flash; op de voorzijde bevindt zich een 2 megapixel camera. De tablet meet 256,7 x 175,3 x 8,9 mm en weegt 583 gram.

Prijs en beschikbaarheid
De Samsung Galaxy Note 10.1 is vanaf het tweede kwartaal van 2012 verkrijgbaar. De adviesprijs is nog niet bekend. De productspecificaties vind je in dit pdf-bestand.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelInstapmodel Lumia Windows Phone en PureView camerasmartphone van Nokia
Volgend artikelMicrosoft steekt opnieuw de draak met Google in video
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.