Muziekbestanden afspelen vanaf elke denkbare opslaglocatie

0
240
Pioneer introduceert twee netwerkaudiospelers die muziekbestanden van diverse bronnen en bestandsformaten kunnen afspelen, ook in hoge kwaliteit, en die Apple AirPlay ondersteunen.

De Pioneer N-30 en N-50 zijn twee netwerkmuziekspelers bedoeld voor audiofielen. Beide audiospelers hebben een aluminium front met een kleurenscherm van 2,4 inch en minimalistische bedieningsknoppen. De Pioneer N-30 en N-50 ondersteunen meerdere audiobestandsindelingen, zoals mp3, mpeg-4 aac en hogeresolutie-audio 192 kHz/24 bit flac- en wav-bestanden. Beide spelers hebben een LAN-aansluiting en aan de voorzijde een USB-aansluiting. Ze kunnen muziekbestanden afspelen vanaf opslaglocaties zoals pc, nas, hdd, iPod, iPhone, iPad, smartphone, tablet of usb-apparaat. Ze hebben een High-Accuracy Master Clock die tijdsfouten minimaliseert. Beide spelers ondersteunen tevens internetradio. Ook zijn de Pioneer N-50 en N-30 DLNA-gecertificeerd en ondersteunen ze AirPlay van Apple. Terwijl je muziek uit je iTunes-muziekbibliotheek afspeelt, krijg je tegelijkertijd informatie over het nummer en het album op het lcd-kleurenscherm.

Pioneer Network Audio Player N-50

Pioneer Network Audio Player N-50 (© ; licentie: )

N-50
De Pioneer N-50 is uitgerust met asynchrone USB DAC-functionaliteit en DSP-verwerking. Als je een pc verbindt via USB, gebeurt de signaaloverdracht aan de hand van de USB overdrachtsmodus die jitter elimineert. Ook biedt de N-50 Auto Level Control voor consistente volumeniveaus tussen tracks en de Sound Retriever-technologie van Pioneer voor een betere geluidskwaliteit van gecomprimeerde muziekformaten.
Je kan zowel de N-50 als de N-30 gebruiken met de ControlApp van Pioneer. Deze applicatie kan je gratis downloaden om je iPod touch of iPhone als afstandsbediening te gebruiken. Er is ook een speciale ControlApp voor Android-smartphones. Met de optionele AS-BT200 Bluetooth adapter kan je ook Air Jam gebruiken, een door Pioneer ontwikkelde applicatie voor iPod touch en iPhone waarmee gebruikers muziek kunnen streamen vanaf maximum vier iPod touch- en iPhone-apparaten via een Bluetooth-verbinding. En via de optionele AS-WL300 draadloze LAN-omzetter ondersteunen de systemen ook draadloze verbindingen.

Prijs en beschikbaarheid
De Pioneer Network Audio Player N-30 en N-50 netwerkaudiospelers zijn verkrijgbaar in zwart en zilverkleur. Ze hebben een adviesprijs van respectievelijk € 449 en € 649.

Foto van Pioneer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDualView camera met WiFi-verbinding
Volgend artikelCreatief met tablets en Adobe Touch Apps
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.