Pioneer Network Audio Player N-30 en N-50 netwerkmuziekspeler

Muziekbestanden afspelen vanaf elke denkbare opslaglocatie

0
Pioneer introduceert twee netwerkaudiospelers die muziekbestanden van diverse bronnen en bestandsformaten kunnen afspelen, ook in hoge kwaliteit, en die Apple AirPlay ondersteunen.

De Pioneer N-30 en N-50 zijn twee netwerkmuziekspelers bedoeld voor audiofielen. Beide audiospelers hebben een aluminium front met een kleurenscherm van 2,4 inch en minimalistische bedieningsknoppen. De Pioneer N-30 en N-50 ondersteunen meerdere audiobestandsindelingen, zoals mp3, mpeg-4 aac en hogeresolutie-audio 192 kHz/24 bit flac- en wav-bestanden. Beide spelers hebben een LAN-aansluiting en aan de voorzijde een USB-aansluiting. Ze kunnen muziekbestanden afspelen vanaf opslaglocaties zoals pc, nas, hdd, iPod, iPhone, iPad, smartphone, tablet of usb-apparaat. Ze hebben een High-Accuracy Master Clock die tijdsfouten minimaliseert. Beide spelers ondersteunen tevens internetradio. Ook zijn de Pioneer N-50 en N-30 DLNA-gecertificeerd en ondersteunen ze AirPlay van Apple. Terwijl je muziek uit je iTunes-muziekbibliotheek afspeelt, krijg je tegelijkertijd informatie over het nummer en het album op het lcd-kleurenscherm.

Pioneer Network Audio Player N-50

Pioneer Network Audio Player N-50 (© ; licentie: )

N-50
De Pioneer N-50 is uitgerust met asynchrone USB DAC-functionaliteit en DSP-verwerking. Als je een pc verbindt via USB, gebeurt de signaaloverdracht aan de hand van de USB overdrachtsmodus die jitter elimineert. Ook biedt de N-50 Auto Level Control voor consistente volumeniveaus tussen tracks en de Sound Retriever-technologie van Pioneer voor een betere geluidskwaliteit van gecomprimeerde muziekformaten.
Je kan zowel de N-50 als de N-30 gebruiken met de ControlApp van Pioneer. Deze applicatie kan je gratis downloaden om je iPod touch of iPhone als afstandsbediening te gebruiken. Er is ook een speciale ControlApp voor Android-smartphones. Met de optionele AS-BT200 Bluetooth adapter kan je ook Air Jam gebruiken, een door Pioneer ontwikkelde applicatie voor iPod touch en iPhone waarmee gebruikers muziek kunnen streamen vanaf maximum vier iPod touch- en iPhone-apparaten via een Bluetooth-verbinding. En via de optionele AS-WL300 draadloze LAN-omzetter ondersteunen de systemen ook draadloze verbindingen.

Prijs en beschikbaarheid
De Pioneer Network Audio Player N-30 en N-50 netwerkaudiospelers zijn verkrijgbaar in zwart en zilverkleur. Ze hebben een adviesprijs van respectievelijk € 449 en € 649.

Foto van Pioneer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.