Muziekstreamingdienst Deezer werkt volledig via browser

0
71

Maar wil je echt van de dienst gebruik maken, zul je minimaal 4,99 euro moeten betalen voor de Premium-abonnementsformule. Dan kun je onbeperkt naar muziek luisteren op je computer, zonder gestoord te worden door advertenties.
Wil je ook muziek luisteren op je mobiele toestellen of op een muziekspeler van Logitech of Sonos en eventueel je eigen mp3’s toevoegen aan afspeellijsten, dan moet je kiezen voor de Premium+-abonnementsformule en 9,99 euro per maand betalen. Premium Plus-abonnees kunnen als extra hun muziek ook offline beluisteren en hun afspeellijsten lokaal bewaren en beluisteren, zelfs zonder internetverbinding.
In beide abonnementrsformules wordt de muziek gestreamed aan 320 kbps in constant bit rate (cbr), zowel op je pc als op je smartphone of tablet. De enige uitzondering is de streaming naar de eerder door ons geteste muziekspelers van Logitech en Sonos: daar is de kwaliteit altijd beperkt tot slechts 128 kbps cbr, wat toch een domper op de muziekvreugde zet… (Lees ons achtergrondartikel over het digitaal comprimeren van muziek.)

Deezer homepage

Deezer homepage (© ; licentie: )

 
Belgacom-abonnees

Je kunt Deezer activeren als je een  Belgacom-internet- en of tv-abonnement bestelt. Het hangt van het type abonnement af, hoeveel je betaalt. In sommige formules zijn Deezer Premium of Premium+ gratis of goedkoper.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelVrouwelijke gamers hebben meer seks
Volgend artikelGratis cloudopslag voor Xperia smartphone-bezitters
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.