Muziekstreamingdienst Deezer werkt volledig via browser

0
68

Wij hebben de test uitgevoerd met de recentste versie van Chrome, maar ook even elk van de andere browsers geprobeerd en stelden daarbij geen problemen vast.

 
Facebook en privacy

Tenzij je Deezer gebruikt als Belgacom-klant kun je niet onder de integratie met Facebook uit. Maar je kunt je privacy-instellingen desgewenst wel aanpassen in je Deezer-account zodat niemand weet dat je Deezer gebruikt. Klik op je pictogram rechtsboven in de Deezer-interface en kies uit het afrolmenu “Mijn abonnement”. Hier kun je ervoor kiezen om je Deezer-activiteiten niet op je Facebook-tijdslijn weer te geven (standaard is dit aangevinkt, maar je kunt dit perfect afvinken).

Deezer Facebook instellingen 1

Verwijder het vinkje (© ; licentie: )

Iets lager kun je bij “Mijn voorkeuren” nog andere Facebook-integraties uitschakelen.

Deezer Facebook instellingen 2

Je kunt al deze opties afvinken (© ; licentie: )

 
Abonnementsformules

Als je niet betaalt voor Deezer kun je slechts 30 seconden van elk nummer in de database beluisteren. Deezer noemt dit de “Discovery”- of ontdekkingsformule, die je overigens wel toelaat om eigen playlists aan te maken.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelVrouwelijke gamers hebben meer seks
Volgend artikelGratis cloudopslag voor Xperia smartphone-bezitters
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.