Gratis cloudopslag voor Xperia smartphone-bezitters

0
28
Sony Ericsson biedt bezitters van een smartphone uit de Xperia-reeks gratis 50 GB online opslag. De promotie loopt in samenwerking met de cloudopslagaanbieder Box.

Ben jij in het bezit van een Sony Ericsson Xperia smartphone, dan dien je met je mobiele telefoon slechts één keer in te loggen met de Box for Android-applicatie op een account bij www.box.com om levenslang te genieten van 50 GB gratis opslag. Box verzorgt sinds 2005 een veilig contentsharingplatform. De promotie loopt van 15 december 2011 tot en met 31 december 2012 en geldt wereldwijd voor consumenten met een Xperia smartphone waaronder Xperia X10 en alle Android toestellen die daarna zijn uitgebracht.
Je kan niet alleen bestanden opslaan op je Box account, ze zijn ook vanaf vanaf andere apparaten toegankelijk en je kan ze delen met anderen. 50 GB opslagruimte in de cloud komt ongeveer neer op 50.000 documenten, foto’s en presentaties. De Box voor Android-applicatie is te vinden in de Android Marketplace.

Foto van Sony Ericsson
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

Vorig artikelMuziekstreamingdienst Deezer werkt volledig via browser
Volgend artikelCompact 2.1 luidsprekersysteem met Bluetooth ontvanger van Boston Acoustics
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.