3D-monitor van Philips ook geschikt voor realistische spelbeleving

0
41
MMD Monitors & Displays, het bedrijf achter Philips-monitoren, kondigt een nieuw 3D-breedbeeldscherm aan voor game-liefhebbers dat wordt geleverd met een oplaadbare en draadloze 3D-shutterbril.

De Philips 273G is een 3D-breedbeeldmonitor met LED backlight en een Full HD resolutie (1920 x 1080 pixels). Deze 27-inch (68,6 cm) LCD-monitor is geschikt om te gamen in 3D dankzij de ‘Smart’ functies van Philips met krachtige mogelijkheden op het gebied van reactietijd, contrast, beeldverwerking en bediening. Zo bedraagt de response-tijd in 3D 5 ms en in 2D-modus (grijs naar grijs) 2 ms, de helderheid 300 cd/m² en de contrastratio 1000:1 (SmartContrast 20.000.000:1). Het breedbeeldscherm heeft een kijkhoek van 170° horizontaal en 160° verticaal.

Bij Blu-ray-games en het afspelen van films via de HDMI 1.4a-aansluiting schakelt de Philips 273G automatisch naar 3D-modus. De 273G is uitgerust met twee HDMI- en een VGA-aansluiting. De monitor transformeert ook 2D-spellen, -films en -video’s naar 3D-diepgang dankzij de meegeleverde pc-software. Voor de Tridef 3D software heb je wel een pc nodig met een compatibele ATI/AMD videokaart.

Philips 273G 3D LCD-monitor

Philips 273G 3D LCD-monitor (© ; licentie: )

Philips levert bij het 3D-scherm een actieve 3D-shutterbril, die draadloos werkt en oplaadbaar is. De nieuwe LED-monitor is geschikt voor meer dan gaming alleen. Met Philips’ SmartImage-technologie analyseert de 273G de scherminhoud en past de weergaveprestaties daarop aan. De volgende modi kan je slecteren: Kantoor, Foto, Entertainment, Zuinig. Naast een on-screen menu voor schermaanpassingen, biedt de 3D-monitor ook SmartControl PC-software waarmee je via de muis gemakkelijk de instellingen kan aanpassen.

Prijs en beschikbaarheid
De Philips 273G LED-monitor is vanaf december verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 499.

Foto van Philips
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelMultimedia-desktop als Sinterklaas-aanbieding bij Aldi
Volgend artikelAarde vanuit het ISS gefilmd in HD
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.