Bluetooth luidsprekertje van Nokia maakt gebruik van Near Field Communication

0
55
De nieuwe Nokia Play 360° is niet zomaar een luidspreker. Deze oplaadbare luidspreker maakt gebruik van Near Field Communication (NFC) om ermee te verbinden. Bovendien geniet je van een 360° geluidservaring. Wij hebben de speaker uitvoerig getest.

Samen met de eerder door ons geteste Nokia N9 ontvingen we de Nokia Play 360°. De Nokia N9 beschikt immers over een NFC-chip. Near Field Communication (NFC) laat toe om op een eenvoudige manier draadloos te delen en verbinding te maken. Je kan NFC gebruiken om telefoons met elkaar te verbinden of om direct verbinding te maken met accessoires die NFC ondersteunen, zoals de Nokia Play 360° draadloze luidspreker. Even tikken en je bent gekoppeld.

In de doos
De Nokia Play 360° wordt geleverd met een 100-240V thuislader, een 3,5 mm stereo-jack snoer, een zwart/blauwe beschermhoes en een meertalige handleiding (ook Nederlandstalig). De batterij, een Nokia BL-5C, was reeds in het toestel geplaatst. Een compleet pakket dus waarmee je meteen aan de slag kan.

Nokia Play 360°

Nokia Play 360° (© ; licentie: )

Design
De Nokia Play 360° is verkrijgbaar in drie kleuren (zwart, blauw en zilvergrijs). Wij ontvingen de zwarte uitvoering. De speakergrill is uitgevoerd in donkergrijs en bestrijkt bijna de ganse speaker. Net boven de speakergrill zien we twee volumetoetsen met zilverkleurige accenten. Eveneens op de voorzijde, maar dan onder de speakergrill, werd een Bluetooth koppelingsknop en een statuslampje ingewerkt. Rechtsonder zien we de basreflexbuis van de Play 360°. De achterzijde biedt plaats aan de aan/uit-knop, een mini-µUSB-aansluiting en een 3,5 mm audio-ingang. De bovenzijde van de Nokia Play 360° werd bekleed met zwart luidsprekerdoek. We zien hier tevens de opdruk ‘nfc’. Hier moet je een NFC compatibel apparaat tegen houden om verbinding te maken. De Nokia Play 360° meet 110 x 110 x 124 mm en weegt 514 gram.

1
2
3
Vorig artikelGebruiksvriendelijke mediaspeler herkent veel bestandsformaten
Volgend artikel404 internetfoutpagina presidentskandidaat Cain steekt draak met Obama

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.