500 Mbps Homeplug met drie netwerkaansluitingen

0
78
Met de Sitecom LN-509 Homeplug 500 Mbps plus switch kan je tegelijkertijd drie netwerkapparaten aansluiten om te netwerken via het stroomnet.

De LN-509 Homeplug 500 Mbps plus switch is de nieuwste homeplug uit de Smart Living lijn van Sitecom en ondersteunt overdrachtssnelheden tot 500 Mbps. Ze is bedoeld voor intensief internetgebruik en het streamen van audio- en videobestanden of het spelen van online games. Dankzij de drie aansluitingen kan je drie netwerkapparaten aansluiten op deze powerline adapter, zoals een Smart TV, een Blu-Ray-speler en een gameconsole. De LN-509 Homeplug is wel een stroomnetadapter zonder extra stopcontact.

Sitecom LN-509 Homeplug 500 Mbps plus switch

Sitecom LN-509 Homeplug 500 Mbps plus switch (© ; licentie: )

Zoals alle Sitecom-homeplugs is de LN-509 uitgerust met een veiligheidsknop. Hiermee kan je een beveiligde verbinding met AES 128-bit encryptie opzetten met slechts een druk op de knop. Ook heeft de LN-509 Homeplug een stroombesparingsfunctie die ervoor zorgt dat de homeplug volledig automatisch overschakelt naar stand-by als het aangesloten apparaat uit staat. Op deze manier wordt het energieverbruik verminderd met circa 60%.

Prijs en beschikbaarheid
De Sitecom LN-509 Homeplug 500 Mbps plus switch heeft een adviesprijs van € 79,99 en wordt geleverd met een garantie van tien jaar.

Foto van Sitecom
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBritse advertentiewaakhond vindt seks wel, geweld niet overdreven in Duke Nukem ad
Volgend artikelBedien audio-video-apparaten zelfs door gesloten kastdeurtjes
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.