Gevraagd: rode sticker voor Aldi multimedia-pc

0
81
Vanaf 19 oktober 2011 kan je bij Aldi België een desktop-pc kopen, de Medion Akoya MD8360 E2305. Dat nummer zal sommige lezers bekend in de oren klinken. Dat klopt, het is namelijk precies dezelfde computer die eind augustus al te koop werd aangeboden.

We kunnen je dan ook zonder meer naar onze beoordeling van de Medion Akoya MD8360 van midden augustus verwijzen die je in dit artikel kan lezen.
Kort samengevat: voor € 499,- krijg je een desktop met een Intel Core i3-2100 processor, een AMD Radeon HD6670 DirectX 11 grafische kaart en een harde schijf van 1,5 TB. De verdere uitrusting volgt zowat de normale Medion standaard, wat dus “erg uitgebreid” wil zeggen.

Medion Akoya MD 8360 (E2305)

Medion Akoya MD 8360 (E2305) (© ; licentie: )

Toch willen we even stilstaan bij de conclusie van ons vorig artikel:
“Echt uitzonderlijk is deze Medion Akoya MD 8360 (E2305) niet, maar voor minder dan € 500,- krijg je een vrij volledige desktop, gebouwd volgens de meest recente technologieën. Het is een all-rounder, tot en met spelletjes.”
Het gaat hier wel over een computer die al in juli te koop was in Duitsland, in augustus in België en nu eind oktober dus nog eens in België. Is die pc intussen verouderd? Nee, zeker niet, zo vlug gaat dat nu ook weer niet, maar het “allernieuwste” is er wel af. Had Aldi daar nou ook nog zo’n rode sticker met een nieuwe prijs opgekleefd, hadden we waarschijnlijk enthousiast geconcludeerd dat daar een koopje te doen was. Nu wordt ons advies: als je een doorsnee computergebruiker bent en je bent aan een nieuwe pc toe, dan is de Medion Akoya MD8360 E2305 een valabele kandidaat, zonder meer.

Een uitgebreide technische fiche vind je zoals gewoonlijk op de volgende bladzijde van dit artikel.

Adviesprijs
Pc: € 499
Externe harde schijf 1,5 TB: € 74,99
Foto van Aldi België
Website: Aldi België
Categorieën: België, Distributeurs
Naar begin pagina.
1
2
Vorig artikel’s Werelds hoogste webcam toont live beelden van Mount Everest
Volgend artikelBetaalbare Nokia smartphone met nieuwste Symbian Belle-software
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.