Home Hardware

Betaalbare Nokia smartphone met nieuwste Symbian Belle-software

0
12
De Nokia 603 wordt in de markt gezet als instapmodel smartphone. De nieuwe smartphone is uitgerust met het nieuwste Symbian Belle besturingssysteem dat zes aanpasbare startschermen en dynamische widgets biedt.

De Nokia 603 heeft een 3,5-inch krasvrij AMOLED ClearBlack touchscherm met een resolutie van 640 x 360 pixels. De processor heeft een kloksnelheid van 1GHz. De smarpthone heeft een 5 megapixel camera aan boord. De quadband Nokia 603 ondersteunt umts, Bluetooth en WiFfi. Ook beschikt het toestel over Near Field Communication (NFC). Door eenvoudig het scherm aan te raken kan je de Nokia 603 verbinden met andere NFC-apparaten. Ook is het mogelijk bestanden uit te wisselen (pairing & sharing) door twee NFC-telefoons even kort tegen elkaar te houden. De smartphone heeft een intern geheugen met een opslagcapaciteit van 2 GB dat je kan uitbreiden met microSD geheugenkaartjes. De Nokia 603 meet 113,5 x 57,1 x 12,7 mm en weegt 109,6 gram.

Nokia 603 en Luna in-ear headset

Nokia 603 en Luna in-ear headset (© ; licentie: )

Samen met de Nokia 603 introduceert de fabrikant ook de Nokia Luna Bluetooth-headset. Deze in-ear Bluetooth-headset ondersteunt NFC en is leverbaar in diverse kleuren. De Nokia Luna heeft een pop-out oortelefoon met een spreektijd van maximaal acht uur en is eenvoudig op te laden via de Nokia microUSB-telefoonoplader. Dankzij de exclusieve Always Ready-technologie van Nokia kan je telefoontjes ook beantwoorden door de headset uit de houder te halen en beëindigen door hem terug in de houder te plaatsen.

Prijs en beschikbaarheid
De Nokia 603 is beschikbaar in zwart en wit met een keuze in zes kleuren voor de achterkant: zwart, wit, fuchsia (felrood), groen, geel en blauw. De adviesprijs bedraagt € 259. De Nokia Luna Bluetooth-headset is beschikbaar in zwart, wit, fuchsia, groen en cyaan (blauw) voor een adviesprijs van € 69. Beide producten zullen leverbaar zijn in het vierde kwartaal van 2011.

Foto van Nokia
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.