Gigaset SL910A DECT draagbare telefoon

Eerste Gigaset telefoon voor thuisgebruik met touchscherm

0
Met de Gigaset SL910A brengt de telefoonfabrikant zijn eerste draagbare toestel voor thuisgebruik op de markt dat is uitgerust met een aanraakgevoelig kleurenscherm.

De nieuwe Gigaset SL910A heeft een 3,2-inch capacitief full touchscherm dat je naar eigen smaak kan inrichten. Het telefoontoestel beschikt over drie startschermen voor de belfuncties, de berichten en een handmatig aanpasbaar scherm. Pictogrammen geven de verschillende functies weer. De handset van de Gigaset SL910A heeft een intern geheugen met een capaciteit van 3,5 MB waar je maximaal 240 foto’s in kwijt kan. Zo kan je de telefoon ook als fotolijst gebruiken. Maar foto’s kan je tevens koppelen aan contactpersonen uit het telefoonboek zodat je meteen weet door wie je wordt gebeld. Andere schermmogelijkheden in stand-bymodus zijn het tonen van een kalender of een analoge klok.

Gigaset SL910A

Gigaset SL910A (© ; licentie: )


De beltoon van de Gigaset SL910A is aanpasbaar en ringtones kan je via Bluetooth of mini-usb op de handset overbrengen. De nieuwe Gigaset heeft ook een geïntegreerd antwoordapparaat met een opnametijd van 55 minuten. Alle nieuwe berichten worden aangekondigd met datum en tijd. De telefoon biedt een gesprekstijd van 14 uur en een standby-tijd van 200 uur.

Prijs en beschikbaarheid
De Gigaset SL910A met geïntegreerd antwoordapparaat is te koop vanaf begin november voor een adviesprijs van € 169,99.

Foto van Gigaset
Website: Visit Website
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.