Pioneer BDP-440 en BDP-LX55 3D Blu-rayspelers

Pioneer Blu-rayspelers met 3D-afspeelfuncties en geavanceerde netwerkmogelijkheden

0
Pioneer breidt het gamma 3D Blu-rayspelers uit met twee modellen: de BDP-440 en BDP-LX55 bieden naast 3D-afspeelfuncties en geavanceerde netwerkmogelijkheden ook diverse verbeteringen voor beeld- en geluidsprestaties.

De nieuwe 3D Blu-rayspelers van Pioneer ondersteunen zowel Super Audio-cd’s als dvd-audio wat hifi-liefhebbers zullen waarderen. De HDMi-uitgang biedt aansluitingsmogelijkheden voor high definition. De BDP-LX55 beschikt over twee HDMi-uitgangen: de HDMi-hoofduitgang kan je gebruiken voor video-uitvoer bij aansluiting op een televisiescherm of projector, terwijl de HDMi-subuitgang geoptimaliseerd is voor audio-uitvoer bij aansluiting op een audiocomponent zoals een A/V-receiver. Je kan de BDP-440 en BDP-LX55 aansluiten op een lokaal netwerk en op internet. Een verbinding maken met een draadloos thuisnetwerk is mogelijk via een optionele Pioneer AS-WL300 draadloze LAN-converter. De Blu-rayspelers ondersteunen DLNA waardoor ze audio, video en foto’s van op een compatibele netwerk-pc of mediaserver kunnen afspelen. Beide spelers ondersteunen tal van formaten, zoals MKV, DivX Plus HD, WMV, WMA en MP3, en hebben een JPEG-viewer voor fotovoorstellingen. Ook de allernieuwste HD-audioformaten, zoals Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio, worden ondersteund,

Pioneer BDP-LX55

Pioneer BDP-LX55 (© ; licentie: )

De BDP-440 en BDP-LX55 beschikken ook over het Pioneer Precision Quartz Lock System (PQLS). Wanneer dit wordt gebruikt in combinatie met een compatibele Pioneer A/V-receiver die is aangesloten via HDMi, wordt geluidsvervorming door timingfouten (jitter) geëlimineerd. Verder heeft de BDP-LX55 een geavanceerde antitrillingsconstructie, 32-bit, 192 kHz sampling en Direct Stream Digital-DAC, geselecteerde akoestische condensatoren en een hoge-rendementsvoeding. Vergulde HDMi-klemmen zorgen ervoor dat uitvoer van hoogstaande kwaliteit wordt overgebracht onder de beste voorwaarden. De BDP-LX55 heeft ook een extra geïntegreerd circuit voor videoverwerking, dat filmliefhebbers toegang geeft tot tal van instellingen om de uitvoer te individualiseren en te verfijnen.
Je kan de Pioneer BDP-440 en BDP-LX55 3D Blu-rayspelers ook bedienen met de gratis iControlAV2-app van Pioneer die van een mobiel apparaat een afstandsbediening maakt. De De BDP-440 die een adviesprijs heeft van € 349, is verkrijgbaar vanaf oktober 2011. De BDP-LX55 met een adviesprijs van € 449 is verkrijgbaar vanaf november 2011.

Foto van Pioneer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.