Bose SoundLink wireless mobile speaker

Draagbare speaker met draadloze audio-verbinding

0
Bose introduceert een luidspreker met draadloze Bluetooth-technologie die minder dan vijf centimeter dik is en niet groter dan een gemiddeld boek, zodat hij gemakkelijk in een tas, rugzak of koffer past.

De nieuwe Bose SoundLink wireless mobile speaker is afgewerkt met speciaal automotive chroom, een duurzaam materiaal dat bestand is tegen extreme omstandigheden, zoals de invloeden van zout, mist, zand, wind en vocht. Je kan deze draagbare speaker draadloos verbinden met ieder Bluetooth-apparaat dankzij de krachtige antenne en het Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) Bluetooth-profiel. De SoundLink slaat de zes meest recent gebruikte Bluetooth-apparaten op,zodat je apparaten niet steeds opnieuw hoeft te koppelen. Ook terwijl je sms’t, e-mailt of surft op internet kan muziek gestreamd worden.

Bose SoundLink Wireless Mobile Speaker

Bose SoundLink Wireless Mobile Speaker (© ; licentie: )


De draagbare SoundLink speaker heeft vier neodymium-luidsprekers voor hoge- en middenfrequenties. De nieuwe dubbele en tegenover elkaar geplaatste passieve radiatoren zorgen voor diepe, lage tonen. De speaker gebruikt ook geavanceerde elektronica zoals Bose’s digitale signaalverwerking.
De oplaadbare lithium-ion accu is volgens Bose goed voor minimaal drie uur muziek op maximaal volume en meer dan acht uur luisterplezier bij gebruikelijke geluidsniveaus. De speaker meet 13,0 (h) x 24,4 (b) x 4,8 cm (d) en weegt 1,3 kg.

Prijs en beschikbaarheid
De Bose SoundLink wireless mobile speaker is beschikbaar in een standaard afwerking en een donkergrijze Cordura nylon hoes voor een adviesprijs van € 299 en met een een luxe-afwerking en een donkerbruine leren hoes voor een adviesprijs van € 349. Hoezen kan je ook los verkrijgen in rood of paars nylon, of bordeauxrood of bruin leer, voor respectievelijk € 29,95 en € 49,95.

Foto van Bose
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.