Pioneer STEEZ STZ-D10S, STZ-D10T en de STZ-D10Z audioplayers

Robuuste audiosystemen met speciale dansfuncties van Pioneer

0
Pioneer lanceert een nieuw gamma draagbare audiosystemen dat zich richt tot streetdancers. De STEEZ serie bestaat uit twee verschillende productgroepen: audioplayers met speciale dansfuncties en bijpassende hoofdtelefoons.

De nieuwe Pioneer STEEZ producten doen allemaal een beroep op Pioneer’s expertise op het gebied van dj-systemen en audiotoestellen voor thuis. Het STEEZ gamma bestaat naast de STEEZ Headphones uit de STZ-D10S, de STZ-D10T en de STZ-D10Z audiosystemen. De eerste is een draagbare muziekspeler, terwijl de laatste twee robuuste modellen zijn die geschikt zijn om te gebruiken op straat en die waterdicht zijn. De producten hebben diverse functies voor het organiseren van danswedstrijden. Met de Auto Battle Modus kan je het genre en de danstijd ingeven, zodat de muziekspeler automatisch tracks zoekt die in het genre passen en een mix van vergelijkbare tracks speelt. De functie geeft ook de resterende tijd weer en duidt het einde van de uitvoering aan. Met de Tempo Control Functie kan je het tempo van de track aanpassen en zo de afspeelsnelheid bijregelen zonder dat de toonaard verandert. De Dance CUE Functie maakt het mogelijk om tracks af te spelen vanaf een vooraf bepaald punt.

Pioneer STEEZ STZ-D10Z-R

Pioneer STEEZ STZ-D10Z-R (© ; licentie: )


De STEEZ audiosystemen hebben ook een ingebouwd iPod dock. Ze ondersteunen ook Pioneer’s nieuwe MIXTRAX applicatie waarmee je muziektracks kunt beheren op een pc en ze kunt overzetten op het interne geheugen van de STEEZ audiosystemen. De draagbare muzieksystemen werken op wisselstroom en batterij zodat je ze binnen en buiten kan gebruiken. Naast de audiosystemen introduceert Pioneer ook de STEEZ Headphones die een luidspreker met grote diameter combineren met lichte voice coils. Ze leveren volgens Pioneer een rijke basweergave en een heldere geluidskwaliteit. De koptelefoon wordt geleverd met verwisselbare gekleurde oordopjes.

Prijs en beschikbaarheid
De Pioneer STEEZ audiosystemen zijn vanaf oktober te koop voor de volgende adviesprijzen:
– STZ-D10S-L: € 249
– STZ-D10T-G: € 299
– STZ-D10Z-R: € 399
De prijs van de STEEZ Headphones die vanaf november te koop zijn werd niet meegedeeld.

Foto van Pioneer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.