Rechtstreeks tekenen en schilderen op 24-inch HD breedbeeldscherm

0
33
Wacom breidt zijn interactieve pen displays uit met een kloek 24 inch groot HD breedbeeldscherm dat zich richt tot designers, illustrators, animators, video editors en andere creatievelingen.

De nieuwe Wacom Cintiq 24HD heeft een schermdiagonaal van 61 cm (24 inch). Het HD breedbeeldscherm biedt een resolutie van 1920 x 1200 pixels. Met zijn ergonomisch ontworpen standaard kan je de helling en de hoogte van de Cintiq 24HD aanpassen aan verschillende werkhoudingen. Je kan het scherm zelfs over de rand van het werkblad hangen zodat het boven je schoot zweeft. De Cintiq 24HD biedt 2048 niveaus van drukgevoeligheid en 40 graden kantelcontrole. In de schermrand zijn voor de bediening de Touch Rings en aan te passen ExpressKeys verwerkt. Voor gebruikers die kleur moeten calibreren ondersteunt de Cintiq populaire kleurcalibratieproducten.

Wacom Cintiq 24HD

Wacom Cintiq 24HD (© ; licentie: )


De Cintiq 24HD pen gebruikt Wacom’s eigen Tip Sensor technologie. Ze biedt volgens de fabrikant praktisch dezelfde natuurlijke ervaring als traditionele penselen of pennen. De pen heeft tevens een drukgevoelige gum en twee zijknoppen die je kan aanpassen voor gebruikelijke acties als dubbel- en rechtsklikken.

Prijs en beschikbaarheid
De Wacom Cintiq 24HD heeft een adviesprijs van € 2.299,90 en is te koop vanaf oktober 2011.

Foto van Wacom
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDraadloze accessoires voor iPad, iPhone en iPod Touch van Logitech
Volgend artikelRobuuste audiosystemen met speciale dansfuncties van Pioneer
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.