Ken de beurswaarde van je LinkedIn-netwerk

0
27
De Nederlandse web-broker alex lanceert een even leuke als nutteloze app waarmee je de beurswaarde van jouw LinkedIn-netwerk kunt berekenen.

Op Mijnbeurswaarde.nl kun je de beurswaarde berekenen van jouw LinkedIn-netwerk. De webapp heeft eenmalig de toestemming nodig om je contactenlijst te lezen, maar belooft die informatie niet te zullen misbruiken. Vervolgens berekent de app hoe waardevol je LinkedIn-netwerk is op de beurs: een even nutteloze als leuke oefening. Wij kwamen uit op iets meer dan drie biljoen voor de veertig beursgenoteerde bedrijven waar 479 van onze connecties werken of hebben gewerkt. De app is gemaakt door de Nederlandse web-broker Alex en is natuurlijk ook een slimme vorm van reclame. Na de berekening toont de app rechtsonder een discrete link naar de alex-website.Mijnbeurswaarde.nl

Vorig artikelZakelijke laptop met Intel Core i7 processor
Volgend artikelHang een Full HD minicamcorder aan je kleding
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.