Drie nieuwe Blu-ray home cinema systemen bij Teufel

0
105
Na Harman Kardon kondigt nu ook de Berlijnse audiospecialist Teufel drie nieuwe Blu-ray home cinema audiosystemen aan op de  IFA beurs. De Impaq 300, 310 en 3000 kunnen ook gewone dvd’s, cd’s en mp3’s lezen.

De Teufel Impaq 3100 is een variant van de reeds bestaande Impaq 3000, met dit verschil dat het nieuwe 5.1 audiosysteem wordt geleverd met vier luidsprekerzuilen in plaats van kleine satellietluidsprekers. Dit systeem kost 999 euro. De Impaq 310 doet hetzelfde als variant op de reeds bestaande Impaq 300: volwaardige luidsperkerzuilen gebruiken in plaats van kleine satellietluidsprekers. De Impaq 310 kost 699 euro en is een 2.1 audiosysteem, dus met twee luidsprekers en een subwoofer. Helemaal nieuw is de Impaq 300, de kleine broer van de Impaq 3000. Dit is een compleet 2.1 audiosysteem met een receiver die een ingebouwde Blu-rayspeler heeft. Een geïntegreerde 3-kanaals versterker met 200 Watt vermogen verzorgt de aansturing van twee microsatellieten en een subwoofer met een 200 mm woofer. Bij al deze audiosystemen leest het Blu-rayloopwerk naast Blu-ray discs ook dvd’s in verschillende formaten, muziek-cd’s en data-cd’s met MP3, WMA of JPG-bestanden.

Teufel Impaq 3100

Teufel Impaq 3100 (© ; licentie: )

Twee stereobronnen kunnen met het systeem worden verbonden. Met HDMI in- en uitgangen heb je meteen digitale aansluitingen, terwijl het aansluiten van oudere apparaten via composiet- en component-video ook mogelijk is. Een videoscaler rekent elk beeldformaat in elk gewenste resolutie om. Een USB-stick of MP3-speler kan direct aan de USB-poort van de Blu-ray-speler worden gehangen. De receiver downloadt optioneel wanneer hij met het internet verbonden is extra inhoud, zoals trailers, firmware-updates en andere documentatie. De Impaq 300 kost 599 euro. Alle Teufel systemen kunnen worden besteld via het internet. Bestellingen tot 7 september 2011 worden gratis verstuurd.

Foto van Teufel
Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelHome entertainmentsysteem met 3D Blu-ray in diverse uitvoeringen
Volgend artikelCloudtechnologie is geen mirakeloplossing
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.