Tevreden terug naar school – deel 1

0
409

Overige aansluitingen
De overige aansluitingen zijn OK met vooraan een multi-formaat kaartlezer, e-Sata, een microfoon en koptelefoonaansluiting voor de headset een USB 2.0 plus een USB 3.0 plug. Toch betreuren we dat er achteraan wel 4 x USB 2.0 aansluitingen zijn, maar geen enkele USB 3.0. De 2 x PS/2 aansluitingen voor muis en klavier worden wat ongewoon, maar je kunt die ook via USB aansluiten natuurlijk.
Verbinden met het netwerk kan zowel met een kabeltje (Gigabit LAN 10/100/1000 Mbit/s) als draadloos (LAN IEEE 802.11n-standaard). Bluetooth ontbreekt evenwel.

Medion HDDrive2go super speed van 1,5 TB

Medion HDDrive2go super speed van 1,5 TB (© ; licentie: )

Opslag
De harde schijf is ruim bemeten: 1,5 TB. Is dat onvoldoende voor jou, kan je de capaciteit altijd nog verdubbelen door bovenaan een Medion HDDrive2go super speed te plaatsen. Dank zij de USB 3.0 aansluiting zal de snelheid hiervan nog meevallen. Overigens: ook de interne harde schijf is geen snelheidsmonster. Het is een Western Digital Caviar Green WD15 EARS. Het woordje “green” heeft betrekking op het lage energieverbruik, en dat bereikt men door een lage snelheid (5.400 RPM). Voordeel: minder warmteproductie en stiller, nadeel: (iets) langere lees- en schrijftijden.

1
2
3
4
5
6
7
8
Vorig artikelSmartphone kwijt? Gebruik Plan B!
Volgend artikelDigitale verrekijkers maken ook HD-video-opnames
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.