Budgetprijs voor touchscreen smartphone van Nokia

0
60
Nokia 500

Nokia 500 (© ; licentie: )

Nokia kondigt met de Nokia 500 een Symbian smartphone aan met specificaties die aanleunen bij het hogere segment en zal het toestel aanbieden voor een instapprijs van 200 euro.

De Nokia 500 is uitgerust met een 1 GHz-processor, de snelste Nokia processor tot op heden en draait met Symbian Anna, de nieuwste versie van het Symbian besturingssysteem. De nieuwe smartphone heeft een 3,2-inch capacitief touchscherm met een resolutie van 360 x 640 pixels en een 5 megapixel camera (zonder flash). Wat connectiviteit betreft ondersteunt de Nokia 500 standaard Bluetooth, WiFi en UMTS/HSDPA. Nokia Maps en turn-by-turn navigatie horen tot de standaard uitvoering. Verder zijn muziek- en entertainment-apps, zoals Shazam, Encore, Gig Finder, Lonely Planet en de Michelin-gids, al vooraf geïnstalleerd op de Nokia 500.
De Nokia 500 is vanaf het vierde kwartaal verkrijgbaar in het zwart. Later volgt een witte versie. Beide uitvoeringen worden geleverd met twee verwisselbare achterkanten. De Nokia 500 heeft een adviesprijs van 200 euro.

Foto van Nokia
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDe natuur der getallen aanschouwelijk gemaakt
Volgend artikelMini-notebook nu ook in Aldi België
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.